Livet dit spejl : om menneskelig udvikling i et reinkarnationsperspektiv (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Danska
Antal sidor
379
Utgivningsdatum
2010-05-10
Förlag
Världsbild Förlag AB
Dimensioner
234 x 163 x 29 mm
Vikt
683 g
SAB
Dokb
ISBN
9789185132843

Livet dit spejl : om menneskelig udvikling i et reinkarnationsperspektiv

Inbunden,  Danska, 2010-05-10
308
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Vores menneskelige udvikling i en sammenhæng, der giver mening.

En stor del af nutidens psykologi er baseret på forestillingen om, at vi kun lever én gang. Bevidstheden betragtes som et biprodukt til evolutionen. Men dette materialistiske livssyn kan ikke påvise nogen mening og logik i vores individuelle skæbne eller med menneskehedens udvikling.

Med et reinkarnationsperspektiv er det derimod bevidstheden, der er evolutionens årsag og drivkraft. Ethvert menneskes liv får her mening og sammenhæng. I det ubevidste ligger erfaringer og begavelse fra tidligere liv, der er afgørende for vores karakter, talenter, reaktionsmønstre og grad af medfølelse.

Med Martinus (1890-1981) som den primære inspirationskilde får vi indblik i en psykologi, der er forankret i et udviklingsperspektiv. I denne kosmiske psykologi får vi også indsigt i, hvordan vores relationer og vores seksualitet er midt i en revolutionerende forvandling fra forelskelsens og ægteskabets ejendomsbegær til en gradvis mere altruistisk menneskekærlighed. Forståelsen for denne transformation er afgørende for vores menneskelige udvikling.

I lyset af reinkarnation opløses al offertænkning, der binder os til fortiden og skaber ængstelse for fremtiden. Alle erfaringer bliver til værdifulde byggesten i en læreproces, der har til formål at udvikle vores medfølelse og visdom. Dette optimistiske livssyn giver kraft og inspiration til tanker og følelser, som fremmer såvel gode relationer, som psykisk og fysisk sundhed.

Når vi betragter livet som et spejlbillede af vores bevidsthed, forestillinger og adfærd, åbner der sig en ubegrænset kilde til selverkendelse og menneskelig udvikling. I "Livet - dit spejl" blander Sören Grind teoretiske ræsonnementer med egne erfaringer, case-stories og praktisk vejledning.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Livet dit spejl : om menneskelig udvikling i et reinkarnationsperspektiv
  2. +
  3. Livet - et spørgsmål om kærlighed : om menneskelig udvikling i et reinkarnationsperspektiv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Livet - et spørgsmål om kærlighed : om menneske... av Sören Grind (inbunden).

Köp båda 2 för 616 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »