Förstå och använda tal : en handbok (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2008-01-01
Förlag
Göteborgs Universitet NCM
Dimensioner
242 x 165 x 12 mm
Vikt
620 g
ISBN
9789185143139
Vanliga sökord
att förstå
Förstå och använda tal : en handbok (häftad)

Förstå och använda tal : en handbok

(48 röster)  |  Läs 8 recensioner
Häftad Svenska, 2008-01-01

Slutsåld

OBS! I boken står det att CD-skiva ska ingå, men detta är ett tryckfel. CD-skivan är ersatt av en webbsida där inloggningsuppgifterna står längst bak i boken.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 8 recensioner av Förstå och använda tal : en handbok. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Fantastisk bok
  Mattelärare #1, 4 oktober 2017

  Ett genomarbetat mästerverk för den som vill bli en bra mattelärare. Författaren går igenom många av fallgroparna som eleverna hamnar i och hur man kan motverka dessa genom att arbeta med vissa övningar.

 2. Fantastisk
  A.E, 7 oktober 2016

  Jättebra bok med bra exempel på matematiska uppgifter samt lösningar med facit. Borde finnas fler med uppgifter med division och multiplikation och texter.

 3. Kursbok
  Sara Lotta Inger Isberg (Fjärdhundra, Enköping), 18 september 2016

  Innehåller viktiga saker att tänka på när man planerar mattelektioner i grundskolan, och även i senare årskurser. Är kursbok i Matematik 2 för grundlärare åk4-6.

 4. Bra lärarmaterial
  Jessica, 29 oktober 2015

  Jag är en student som håller på att läsa till lärare. Ute på min praktik använde dem den här boken, som ett diagnosmaterial för att läsa av hur eleverna låg till och vad de kunde ha för svårigheter. Jag själv tyckte då att den gav mycket på samma gång och lätt struktuerad. En bra bok att rekommendera i matematikundervisningen helt enkelt!

 5. Användbar bok!
  Caroline Persson, 26 februari 2014

  Jag tycker att denna bok är väldigt bra då man får syn på vilka svårigheter eleverna har när det gäller matematik. Svårigheter man inte tänkt på och här igenom kan man utveckla sin undervisning och få syn på vad man ska tänka på när man går igenom vissa saker i matte.

 6. Bra bok
  Johanna Kvist, 11 februari 2014

  Tyckte boken hade väldigt bra och intressant upplägg som gjorde de lätt att läsa och hänga med. Toppen bra bok till lärarutbildningen åk 4-6

 7. Mycket bra bok som tar upp vanliga missuppfattningar...
  Felicia, 11 september 2013

  Mycket bra bok som tar upp vanliga missuppfattningar och problem inom varje område. Bra lättläst layout. Kommer nog ha användning av denna bok även efter utbildningens slut!

 8. Studentlitteratur
  Onerva Falk, 17 juni 2011

  Bra litteratur med mycket innehåll, vi bör i första hand använda oss av barnens egna förmågor och utveckla utifrån det. Däremot finns det bra inslag att ta till som hjälp i denna bok.

Visa alla 8 recensioner