En helt ny människa (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Grafiska Novelletter (del 8)
Antal sidor
28
Utgivningsdatum
2012-04-26
Förlag
Seriefrämjandet & Kolik förlag
Illustratör/Fotograf
Henri Gylander
Dimensioner
190 x 140 x 3 mm
Vikt
60 g
SAB
Hci
ISBN
9789185161713
En helt ny människa (häftad)

En helt ny människa

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2012-04-26
89
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Om boken
Hekka väntar och väntar men allt tar så lång tid. Hur lång tid skall det egentligen ta att få ett syskon? Det hjälper om man tänker på allt man skall göra ihop; hur man skall resa jorden runt tillsammans, hur man skall leka och ha kul och vara bästa bästa syskon. Ibland kommer man kanske behöva rädda varandra om det skulle komma ett monster. Allt sånt kan man tänka på. Det hjälper nästan.
En helt ny människa handlar om syskonkärlek om det outsägliga när man aldrig hinner träffa sina syskon. Om nyfikenhet över livets mekanism, och dödens. En sann historia om sorg och nyfikenhet.

Om Författaren
Henri Gylander född 1979 i Helsingfors, är serietecknare och bilderboksskapare. Nu verksam i Göteborg och Uddebo. Henri ligger bakom den uppmärksammade antologin Serier mot rasism och har publicerats i bland annat antologin Allt för konsten, Rocky Magasin och barnserietidningen Tivoli.

Förord av Emil Jensen, musiker, poet, krönikör och ordjonglör. Känd genom sina skivor, ljudböcker, krönikor i ETC och Sveriges Radio samt många långa cykel- och tågturnéer runt om i Sverige med sig själv som liveakt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. En helt ny människa
  2. +
  3. Bild & Bubbla. 195

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bild & Bubbla. 195 av Fredrik Strömberg, Ola Hammarlund, Staffan Forssell, Don Rosa, Claes Reimerthi (häftad).

Köp båda 2 för 228 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En helt ny människa. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. En mycket stämningsfull, vacker och gripande bok om...
    Fatima , 14 januari 2014

    En mycket stämningsfull, vacker och gripande bok om ett svårhanterligt men viktigt ämne. Henri lyckas med sina uttrycksfulla bilder och enkla, ärliga texter hantera samtalet om liv och död på det sätt som barn gärna gör, men vi vuxna har svårare för. Mycket läsvärd och fin bok!

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om En helt ny människa