Fri från magbesvär (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
136
Utgivningsdatum
2007-03-01
Upplaga
1
Förlag
Fitnessförlaget
Medarbetare
Svensén, Tobias (form)
Illustratör/Fotograf
Tobias Bovin
Dimensioner
238 x 175 x 18 mm
Vikt
620 g
SAB
Vej,Vmb
ISBN
9789185225774
Fri från magbesvär (inbunden)

Fri från magbesvär

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2007-03-01

Slutsåld

De flesta människor får någon gång under livet mer eller mindre allvarliga besvär med magenMagbesvär är mycket vanligare än vad man tror, även om det inte pratas så högt om dem. Det kan handla om inflammatoriska sjukdomar som tvingar till operation, men också sådana som är svåra att påvisa kliniskt, men som kan vara nog så besvärliga för den som drabbas. I dag vet man dock att det finns ganska mycket man själv kan göra för att lindra besvären. I Fri från magbesvär förklarar näringsfysiolog Kristina Andersson på ett enkelt sätt hur kroppen fungerar, hur matsmältningen går till, hur det vi stoppar i oss påverkar magen och vad det egentligen är som gått fel när vi drabbas av magbesvär av olika slag. Här finns praktiska tips för vad man ska tänka på när man drabbats, vilka huskurer som passar ihop med vilka besvär samt vilken mat man bör eller inte bör äta vid exempelvis Crohns sjukdom, halsbränna, IBS, magkatarr, stressmage, laktos- eller glutenintolerans. I boken finns även recept anpassade till känsliga magar. Fri från magbesvär visar helt enkelt hur man med hjälp av kost och livsstilsförändringar kan göra vardagen lite drägligare eller kanske till och med bli helt fri från besvären.Kristina Andersson är utbildad näringsfysiolog och verksamhetsansvarig på Paulúns Näringscenter. Hon jobbar med utbildningar, föreläser, ger personliga konsultationer och utför hälsotester. Kristina syns regelbundet i medierna och skriver för olika tidningar. Hon har ett långt förflutet inom friskvårdsområdet och har tidigare gett ut boken Fri från diabetes.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Fri från magbesvär. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Intressant läsning
    Ulrika, 20 juli 2007

    Jag har genom åren läst många böcker om magbesvär och magsjukdomar, denna bok lär mej ändå något nytt! Lättläst och lättförståelig. Rekomenderas!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Kristina Andersson

Övrig information

I stort sett alla har någon gång under livet problem med magen. I Fri från magbesvär förklaras vad det är som gått fel när vi drabbas av olika magbesvär och hur magen påverkas av vår livsstil och det vi stoppar i oss. Här finns recept samt praktiska tips på huskurer, liksom listor med lämplig och olämplig mat för dig som drabbats av exempelvis Crohns sjukdom, IBS, halsbränna, magsår, stressmage eller laktos- och glutenintolerans.