Personlig träning med Oscar Nilsson (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
72
Utgivningsdatum
2007-01-01
Förlag
Fitnessförlaget
Medarbetare
Svensén, Tobias (form) / Losciale, John (form) / Haggart, Sandy (foto)
Dimensioner
225 x 205 x 10 mm
Vikt
420 g
SAB
Rah
ISBN
9789185225828
Personlig träning med Oscar Nilsson (kartonnage)

Personlig träning med Oscar Nilsson

(5 röster)
Kartonnage Svenska, 2007-01-01

Slutsåld

Styrketräna med känd instruktörOscar Nilsson är en av Sveriges mest meriterade träningsprofiler och en av de populäraste gruppträningsinstruktörerna. Denna inspirerande bok riktar sig till den som är träningsvan men inte känner sig hemma på gymmet, till exempel den grupptränande som vill börja styrketräna.     I Personlig träning med Oscar Nilsson finns två basprogram och fyra kortare program vilket gör att man kan variera träningen som man vill. Man kan även välja att använda programmen som komplement till övrig träning eller att lägga upp ett tufft styrkepass för hela veckan.     Oscar fungerar som läsarens egen personliga tränare och delar med sig av sina erfarenheter. Han är med från första övningen till sista, och ser på så sätt till att träningen inte bara känns stimulerande och omväxlande utan även att den ger resultat.
Oscar Nilsson är utbildad inom friskvård och träning och har lång erfarenhet av gym- och gruppträning. Oscar har i flera år arbetat med att utbilda instruktörer och är en flitigt anlitad presentatör på konvent i Sverige och utomlands. Han är i dag gruppträningsansvarig på World Class.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Oscar Nilsson

  • Den redliges bok : Vol 1 - Från Adam till Babels Torn

    Oscar Nilsson

    Den redliges bok (redlig=rättfärdig / den som gör det rätta) består i sin helhet av många fler kapitel än denna svenska utgåva gör, 91 kapitel i den engelska utgåvan - The Book of Jasher / The Book of the Just Man, och sannolikt av ännu flera kapi...

  • Lowrider Coloring Book

    Oscar Nilsson

    Impalas, Cadillacs och Rivieras. I Lowrider Coloring Book kan du färglägga de klassiska och mest populära modellerna. Lowrider-kulturen sträcker sig tillbaka till 1930-talets Los Angeles, där det blev populärt för stilmedvetna latinamerikaner att ...

Bloggat om Personlig träning med Oscar Nilsson

Övrig information

Träningsprofilen Oscar Nilssons inspirerande bok riktar sig främst till dig som är träningsvan och nu vill komma igång med styrketräning. Här har han sammanställt ett flertal program som gör att du kan variera träningen så att den passar dig. Oscar fungerar som din egen personliga tränare och delar med sig av sina erfarenheter. Han är med från första övningen till sista, och ser på så sätt till att din träning inte bara känns stimulerande och omväxlande utan även ger resultat.