Naddap dlöks : Sköldpaddan (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
64
Utgivningsdatum
2006-08-01
Upplaga
3
Förlag
Tiden
Översättare
Meta Ottosson
Originalspråk
Engelska
Originaltitel
Esio Trot
Illustratör/Fotograf
Quentin Blake
Illustrationer
ill.
Dimensioner
206 x 155 x 12 mm
Vikt
200 g
SAB
Hcf
ISBN
9789185243488
Naddap dlöks : Sköldpaddan (kartonnage)

Naddap dlöks : Sköldpaddan

(1 röst)
Kartonnage Svenska, 2006-08-01

Slutsåld

I kampen om sitt hjärtas dam är alla medel tillåtna...
Herr Hoppig som är pensionär och ungkarl hyser en hemlig passion för den tilldragande fru Silver som är änka. Men hon slösar all sin tillgivenhet på en annan... på sin favoritsköldpadda Alfie. För att besegra sin rival funderar Herr Hoppig ut en vild och sinnrik plan. Med hjälp av 140 sköldpaddor och en klurig gåta är han fast besluten att vinna sin dams kärlek!

Historieberättandets mästare Roald Dahl bjuder oss här på en fyndig och annorlunda men mycket ömsint kärlekshistoria, rikt illustrerad av den oeftehärmlige Quentin Blake.

Roald Dahl föddes i Wales av norska föräldrar. Dahl har skrivit både skräckhistorier för vuxna, bisarra bilderböcker och fantastiska berättelser för barn som länge legat på tio i topp-listorna i England och USA. Han dog 1990, 74 år gammal.

Översättare Meta Ottosson.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Roald Dahl

Bloggat om Naddap dlöks : Sköldpaddan

Övrig information

I kampen om sitt hjärtas dam är alla medel tillåtna... Herr Hoppig som är pensionär och ungkarl hyser en hemlig passion för den tilldragande fru Silver som är änka. Men hon slösar all sin tillgivenhet på en annan... på sin favoritsköldpadda Alfie. För att besegra sin rival funderar Herr Hoppig ut en vild och sinnrik plan. Med hjälp av 140 sköldpaddor och en klurig gåta är han fast besluten att vinna sin dams kärlek! Historieberättandets mästare Roald Dahl bjuder oss här på en fyndig och annorlunda men mycket ömsint kärlekshistoria, rikt illustrerad av den oeftehärmlige Quentin Blake.