Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
344
Utgivningsdatum
2006-08-01
Upplaga
1
Förlag
Brombergs
Översättare
Ulla Danielsson
Originaltitel
The History of Love
Dimensioner
180 x 111 x 20 mm
Vikt
200 g
SAB
Hce
ISBN
9789185251742
Kärlekens historia (pocket)

Kärlekens historia

(24 röster)  |  Läs 6 recensioner
Pocket Svenska, 2006-08-01
69
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Det var en gång en pojke som älskade en flicka och hennes skratt var en fråga som han ville ägna hela livet åt att besvara. Deras kärlek var hemlig och de berättade inte för någon om den. Han lovade henne att han aldrig så länge han levde skulle älska någon annan."

Att följa historien om Leo och hans ungdomskärlek Alma är som att följa livet självt. När deras öden möts förstår vi att kärleken liksom den stora litteraturen överlever allt.

Kärlekens historia påminner oss om fiktionens magiska kraft. Rolig och sorgsen, skrämmande och hoppfull. En berättelse som fängslar från första sidan och roar med sin finurlighet, originalitet och värme.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Kärlekens historia
 2. +
 3. Resa i månljus

De som köpt den här boken har ofta också köpt Resa i månljus av Antal Szerb (pocket).

Köp båda 2 för 128 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Kärlekens historia. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. En bok att älska och ge bort
  Peter, 22 augusti 2019

  Förälskade mig i den här boken när den kom ut, har läst den på både engelska och svenska och givit bor den till många vänner. Synd att Nicoles senare böcker inte alls är lika bra

 2. WOW
  Tannaz Hassanzadeh, 28 april 2016

  Galet bra! Tar upp filosfiska frågor, äkta och rå. Man slukas in och slungas ut i en värld där man saknar Leopold Gursky otroligt mycket. Definitivt läsvärd!

 3. En helt fantastisk bok! Den berörde mig mycket, vilket...
  keian, 9 november 2013

  En helt fantastisk bok! Den berörde mig mycket, vilket gör att jag gärna läser den igen, kanske på originalspråket. Bra språk och bra människoskildringar. Känner att jag skulle vilja träffa och umgås med flera av dem. Gillar att alla trådar knyts ihop på ett fantastiskt sätt. En bok att må bra av, speciellt om man är kvinna och 70+.

 4. Har läst den här boken om och om igen och tycker den...
  Bokmalen, 15 oktober 2013

  Har läst den här boken om och om igen och tycker den är helt fantastisk. Vill även läsa den på engelska har jag tänkt för jag kan inte få nog utav den!

 5. Fantastisk bok!
  Anna, 17 november 2007

  En av de bästa böcker jag läst på länge. Jag grät och skrattade och tänkte på den länge länge efter att jag läst ut den.

 6. Lågintensivt och magiskt!
  Malin, 25 mars 2007

  Krauss är ett stilistiskt geni, som lyckas med konststycket att berätta flera parallella, på olika sätt sammanflätade, historier i en icke kronologisk ordning, utan att förlora sina läsare på vägen. Efter hand förstår jag att de olika personerna och historierna har en inbördes relation, men trots min nyfikenhet att få "veta hur det går", tappar jag aldrig intresset för den historia som berättas just nu. Karaktärerna är gestaltade snarare än porträtterade, och visar sig i all sin mänskliga lit... Läs hela recensionen

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Nicole Krauss