Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.3 MB)
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2012-03-29
Förlag
Leopard förlag
ISBN
9789185279159
Har ni fest eller? : Ett reportage om Carola Häggkvist ur magasinet Filter (e-bok)

Har ni fest eller? : Ett reportage om Carola Häggkvist ur magasinet Filter (e-bok)

E-bok, Svenska, 2012-03-29
19
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
I 25 år var Carola Häggkvist Schlagersveriges största och klarast lysande stjärna. I Har ni fest eller? berättar hon sitt livs historia: från uppväxten i Stockholm, via den intensiva perioden efter genombrottet - då hon var nära på att ta livet av sig på ett hotellrum i Miami - till de turbulenta åren i rampljuset som fått henne att vilja ta revansch på »hela svenska folket«.

Detaljer ur reportaget om Carola prydde kvällstidningarnas löpsedlar när det landade i butikerna 2009. Nu har du chansen att läsa texten i sin helhet.

Filtersingeln är ett nytt E-bokskoncept från magasinet Filter och bokförlaget E-Leopard. Tanken är att erbjuda ett stycke välskriven verklighet till ett bra pris

Erik Almqvist var 2008 med och startade magasinet Filter tillsammans med Tobias Regnell och Mattias Göransson. Sedan dess har han skrivit ett flertal uppmärksammade reportage för tidningen, bland annat om "Iprenmannen" Johann Neumann och om sin namne, sverigedemokraten Erik Almqvist. 2009 tilldelades han utmärkelsen Årets journalist.

.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Har ni fest eller? : Ett reportage om Car...