Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2012-03-29
Förlag
Leopard förlag
ISBN
9789185279234
Kvinnan från vildmarken : Ett reportage om den kvinnliga jägaren Natasha Illum Berg ut magasinet Filter (e-bok)

Kvinnan från vildmarken : Ett reportage om den kvinnliga jägaren Natasha Illum Berg ut magasinet Filter (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2012-03-29
19
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
28 år gammal hade Natasha Illum Berg uppfyllt sina drömmars mål: hon var en bästsäljande författare och hon var Afrikas första kvinnliga, licensierade storviltsjägare. Då inträffade katastrofen - hennes livs kärlek sköts till döds utanför hennes hus och hon drogs in i ett triangeldrama som fick den brittiska tabloidpressen att gå i spinn.

Efter reportaget Kvinnan från vildmarken blev dansk-svenska Natasha Illum Berg känd av hela svenska folket. Hon bjöds in till Skavlans intervjusoffa, var en av det årets sommarpratare och skrev kontrakt med ett svenskt bokförlag. Vintern 2011 syntes hon som programledare för SVT:s realityserie Mot alla odds.

Filtersingeln är ett nytt E-bokskoncept från magasinet Filter och bokförlaget E-Leopard. Tanken är att erbjuda ett stycke välskriven verklighet till ett bra pris

Erik Almqvist var 2008 med och startade magasinet Filter tillsammans med Tobias Regnell och Mattias Göransson. Sedan dess har han skrivit ett flertal uppmärksammade reportage för tidningen, bland annat om "Iprenmannen" Johann Neumann och om sin namne, sverigedemokraten Erik Almqvist. 2009 tilldelades han utmärkelsen Årets journalist.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Kvinnan från vildmarken : Ett reportage o...