Blindspel (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Ben Cooper och Diane Fry (del 4)
Antal sidor
511
Utgivningsdatum
2005-06-01
Upplaga
1
Förlag
Minotaur
Översättare
Carla Wiberg
Originalspråk
Engelska
Originaltitel
Blind to the Bones
Dimensioner
180 x 110 x 35 mm
Vikt
280 g
SAB
Hce
ISBN
9789185283125
Blindspel (pocket)

Blindspel

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Pocket Svenska, 2005-06-01

Slutsåld

Howard och Sarah Renshaw är fyllda av förväntan där de står på perrongen för att möta sin dotter Emma. När hon inte kliver av tåget utgår de från att hon blivit fördröjd och tagit en senare avgång. Men Emma kommer inte med nästa tåg heller.      Två år senare hittas en ung man brutalt ihjälslagen ute på Dark Peaks mörka hedar. En man som växt upp i samma lilla by som Emma Renshaw. Kriminalinspektör Diane Fry och hennes kollega Ben Cooper anar ganska snart att byborna sitter inne med information om vad som kan ha hänt.      Men att få dem att tala är inte lätt. De är vana vid att sköta sig själva utan inblandning av några utomstående, allra minst av polisen. Det finns många mörka hemligheter som man inte vill ska komma till ytan – hemligheter från det förflutna som kastar sin skugga inte bara över tillvaron i byn, utan även över Diane Frys och Ben Coopers privata liv.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Blindspel. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Underbar spänning
    Micke, 19 juli 2005

    Jag måste säga att detta är den hittills bästa boken i serien om de två poliserna Ben Cooper och Diane Fry. Spänningen och persongalleriet är fyllt till bristningsgränsen. Miljö och personbeskrivningarna är komplexa och så lysande uppmålade så man nästan ser dem framför sig.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Blindspel

Övrig information

Howard och Sarah Renshaw är fyllda av förväntan där de står på perrongen för att möta sin dotter Emma. När hon inte kliver av tåget utgår de från att hon blivit fördröjd och tagit en senare avgång. Men Emma kommer inte med nästa tåg heller &
Två år senare hittas en ung man brutalt ihjälslagen ute på Dark Peaks mörka hedar. En man som växt upp i samma lilla by som Emma. Kriminalinspektör Diane Fry och hennes kollega Ben Cooper anar ganska snart att byborna sitter inne med information om vad som kan ha hänt. Men att få dem att tala är inte lätt. De är vana vid att sköta sig själva utan inblandning av några utomstående, allra minst av polisen.
Det finns många mörka hemligheter som man inte vill ska komma till ytan hemligheter från det förflutna som kastar sin skugga inte bara över tillvaron i byn, utan även över Diane Frys och Ben Coopers privata liv.