Dödens kemi (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
David Hunter (del 1)
Antal sidor
347
Utgivningsdatum
2006-09-01
Förlag
Minotaur
Översättare
Helena Sjöstrand, Gösta Svenn
Originalspråk
Engelska
Originaltitel
The Chemistry of Death
Medarbetare
Imperiet, Reklambyrå AB (form)
Dimensioner
215 x 143 x 29 mm
Vikt
500 g
SAB
Hce
ISBN
9789185283323
Dödens kemi (kartonnage)

Dödens kemi

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Kartonnage,  Svenska, 2006-09-01

Slutsåld

Läs Simon Becketts brev till sina läsare här >>

David Hunter var en gång i tiden en av landets mest framstående rättsantropologer, men en personlig tragedi satte stoppför hans karriär. Nu lever han ett lugnt och tillbakadraget liv som läkare i en liten by i Norfolk utan en tanke på attåteruppta sitt forna yrke.
När de svårt stympade liken av två unga kvinnor hittas vänder sig den lokala polisen till Hunter för att få hjälp. Motvilligt låter han sig övertalas och snart har han dragits in i en fullkomlig mardröm av rädsla, desperation och ond bråd död. För att få stopp en brutal och hänsynslös mördare måste han uppbringa all sin kunskap. Men han är inte beredd på det höga pris han tvingas betala - eller de fruktansvärda följder som ett enda litet misstag kommer att leda till!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Dödens kemi. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra men inte jättebra.
    Hyllan, 30 juli 2012

    Jag har svårt för "jag-formen". Men jag gav mig tiden att inte ge upp på boken. Den är läsvärd. Som någon skrev så piggar det upp att det inte är en polis eller dylikt som är huvudpersonen i en deckare. Den är snabb i handlingen som hela tiden avancerar framåt. Inte många döda partier i texten och det uppskattas.

    Det finns många bättre böcker men gillar man deckare med fart och vill ha något snabbt och enkelt mellan andra böcker så funkar denna garanterat.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Simon Beckett

Övrig information

David Hunter var en gång i tiden en av landets mest framstående rättsantropologer, men en personlig tragedi satte stopp för hans karriär. Nu lever han ett lugnt och tillbakadraget liv som läkare i en liten by i Norfolk utan en tanke på att återuppta sitt forna yrke. När de svårt stympade liken av två unga kvinnor hittas vänder sig den lokala polisen till Hunter för att få hjälp. Motvilligt låter han sig övertalas och snart har han dragits in i en fullkomlig mardröm av rädsla, desperation och ond bråd död. För att få stopp en brutal och hänsynslös mördare måste han uppbringa all sin kunskap. Men han är inte beredd på det höga pris han tvingas betala - eller de fruktansvärda följder som ett enda litet misstag kommer att leda till!