Dödens kemi (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
348
Utgivningsdatum
2007-04-01
Förlag
Minotaur
Översättare
Gösta Svenn, Helena Sjöstrand
Originalspråk
Engelska
Originaltitel
The Chemistry of Death
Dimensioner
178 x 109 x 23 mm
Vikt
200 g
SAB
Hce
ISBN
9789185283613
Dödens kemi (pocket)

Dödens kemi

(9 röster)  |  Läs 6 recensioner
Pocket Svenska, 2007-04-01

Slutsåld

Läs Simon Becketts brev till sina läsare här >>

David Hunter var en gång i tiden en av landets mest framstående rättsantropologer, men en personlig tragedi satte stoppför hans karriär. Nu lever han ett lugnt och tillbakadraget liv som läkare i en liten by i Norfolk utan en tanke på attåteruppta sitt forna yrke.
När de svårt stympade liken av två unga kvinnor hittas vänder sig den lokala polisen till Hunter för att få hjälp. Motvilligt låter han sig övertalas och snart har han dragits in i en fullkomlig mardröm av rädsla, desperation och ond bråd död. För att få stopp en brutal och hänsynslös mördare måste han uppbringa all sin kunskap. Men han är inte beredd på det höga pris han tvingas betala - eller de fruktansvärda följder som ett enda litet misstag kommer att leda till!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Dödens kemi. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. tät svensk thriller
  jimson, 18 september 2012

  En bra bok med alla ingredienser som behövs till en thriller, välskriven, med en historia som mycket väl skulle kunna filmatiseras.
  Rekommenderar denna varmt !

 2. Blandning av klassisk och modern deckare
  thoora, 22 november 2008

  Detta är en charmig bok som utspelar sig på den brittiska landsbygden. Författaren väver ihop den klassiska brittiska bykänslan med modern teknik och får till en i mitt tycke riktigt trevlig bok. Tyvärr stannar den i mitt tycke vid att vara just trevlig och någon wow-känsla infinner sig inte riktigt. Den är inget mästerverk, men klart läsvärd och rekommenderas till alla som inte har problem med krälande likmaskar och andra detaljbeskrivningar.

 3. Skit bra!!
  Blomman, 20 september 2008

  Jag gillade boken jätte mycket. den är skriven på ett fängslande sett, ibland till och med lite rott. men tok bra är den=). rekomenderas.

 4. Mycket underhållande!
  Filijox, 16 september 2007

  Gillar absolut den här boken och ser fram emot nästa i pocketupplaga. Fastnade för Becketts sätt att skriva och att det är deckar-känsla fast huvudpersonen inte är polis/privatdeckare.

 5. Fängslande!
  lilla jag, 9 juli 2007

  Jättebra story. Fängslande. Helt enkelt toppen!

 6. Rekommenderas starkt!
  Tess, 6 juli 2007

  Trodde inte den här boken skulle vara så bra som den var när jag började läsa den. Men den biter sig fast & är spännande från början till slut, där spänningen verkligen griper tag i en. Var väldigt nära att det blev betyget 5 men det var inte långt i från. Gillar ni engelska deckare/kriminalare så kommer ni att älska den här boken!

Visa alla 6 recensioner

Bloggat om Dödens kemi