Håll käften unge! (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
149
Utgivningsdatum
2014-10-31
Upplaga
1
Förlag
Lindskog Förlag
Medarbetare
Wolff, Ulrika (form)
Dimensioner
217 x 135 x 15 mm
Vikt
280 g
SAB
Lz Sundström, Jacqueline
ISBN
9789185311613
Håll käften unge! (inbunden)

Håll käften unge!

(9 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2014-10-31
169
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
"Håll käften unge!" är en självutlämnande berättelse om en flickas uppväxt i en familj med alkoholmissbruk och dysfunktionella beteenden, från det att hon är ett år tills det att hon är femton år och ställs inför ett livsavgörande val.

Boken belyser på ett unikt sätt alkolholmissbruket sett ur ett barns perspektiv, och kan på så sätt vara ett stöd och utgöra en tröst för barn och ungdomar som befinner sig i liknande situationer.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Håll käften unge!. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. En unik bok
    Anders , 13 december 2014

    En unik självbiografisk berättelse om hur ett barn på knappt ett år uppfattar sin omgivning i ett hem med alkoholiserade föräldrar. Man får följa den lilla flickans uppväxt med placering i fosterfamilj och hur hon sedan hämtas tillbaka och växer upp med sin mamma. En mycket spännande berättelse som utspelar sig på Gotland och i Stockholm. Han man väl börjat läsa boken kan man inte lägga ifrån sig den. Man vill hela tiden veta hur det kommer att sluta.

  2. Inget unikt
    Sandra, 1 december 2014

    Så klart sorglig om en trasig uppväxt, men det blir inte mer än just det, sorgligt. Och att det skulle vara en "unik" berättelse för att det är ur barnets perspektiv stämmer ju inte alls. Finns redan flera andra böcker skrivna ur barnets perspektiv.

Visa alla 2 recensioner