Lekbok för koncentrationsförmågan : 101 enkla och roliga lekar som hjälper barn i alla åldrar att stärka sin uppmärksamhet (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
207
Utgivningsdatum
2007-01-01
Förlag
Brain Books
Översättare
Bitte Wallin
Originalspråk
Engelska
Illustratör/Fotograf
Ralph Butler
Dimensioner
232 x 190 x 15 mm
Vikt
440 g
SAB
Eabx,Doea
ISBN
9789185327294
Lekbok för koncentrationsförmågan : 101 enkla och roliga lekar som hjälper barn i alla åldrar att stärka sin uppmärksamhet (häftad)

Lekbok för koncentrationsförmågan : 101 enkla och roliga lekar som hjälper barn i alla åldrar att stärka sin uppmärksamhet

Häftad Svenska, 2007-01-01

Slutsåld

Om man vill få barn att rikta sin uppmärksamhet åt ett speciellt håll måste man först fånga deras intresse. Lekbok för koncentrationsförmågan innehåller mängder av spännande och praktiskt testade lekar som kan hjälpa barn i alla åldrar att stärka sin uppmärksamhet och bli bättre på att koncentrera sig.

Genom de lättsamma och roliga lekarna i boken kan du som är förälder eller pedagog hjälpa barn att utveckla sina färdigheter, öka sitt självförtroende och bli bättre på att hålla koncentrationen uppe under lite längre stunder samtidigt som ni har kul tillsammans.

Lekarna har utarbetats i syfte att uppmuntra barn att träna och stärka olika aspekter av sin uppmärksamhet något som de har nytta av genom hela livet.

Översättare: Bitte Wallin
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Lekbok för koncentrationsförmågan : 101 e...

Övrig information

Genom dessa lekar kan du som är förälder eller pedagog hjälpa barn att utveckla sina färdigheter, öka sitt självförtroende och bli bättre på att hålla koncentrationen uppe under lite längre stunder - samtidigt som ni har kul tillsammans.