London - en pubguide (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
473
Utgivningsdatum
2009-08-17
Upplaga
1
Förlag
Grenadine
Dimensioner
215 x 155 x 25 mm
Vikt
880 g
SAB
Qm-e,Nez London.08
ISBN
9789185329915
London - en pubguide (häftad)

London - en pubguide

(5 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2009-08-17
85
Skickas inom 5-8 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Läs ett provkapitel här>>

London en pubguide

Londonentusiasten Krister Larsson har i denna guidebok beskrivit sina ingående och mycket läsvärda studier av London och dess pubar. Inte mindre än 127 pubar finns med! De är strukturerade per stadsdel på ett mycket överskådligt sätt. I boken hittar du som läsare intressant historik om både pubarna och de områden de ligger i. Hur denna bok kom till beskriver författaren så här: Allt började i januari 1997 vid ett samtal med en arbetskamrat och den därpå följande resan till London. Efter denna resa var jag såld på engelska pubar. Jag fick ett obeskrivligt begär att undersöka detta närmare samt att uppleva atmosfären i dem. Under alla sina resor har Krister också dokumenterat alla de kända och okända, men genomgående fascinerande personer som korsat hans och pubarnas vägar under Londons långa och våldsamma historia.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. London - en pubguide
 2. +
 3. Autoimmun handbok : för dig med inflammation, magbesvär, allergi eller autoimmun sjukdom

De som köpt den här boken har ofta också köpt Autoimmun handbok : för dig med inflammation, m... av Karl Hultén, Anna-Maria Norman (inbunden).

Köp båda 2 för 464 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av London - en pubguide. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Pint please!
  Göran Stafrin, 29 mars 2017

  En liten guldgruva för den som vill ta ett pint i London. Trevligt att hitta pubar man besökt och att läsa litet mer om deras historia.

  Puben har ju helt klart sin givna plats i den brittiska traditionen både som utskänkningsställe och kulturfenomen. Ta tillfället i akt och se om det inte finns en liten pärla i närheten av hotellet nästa gång ni kommer till London!

 2. Öl o sånt
  Gertie Skagerborg, 13 april 2015

  De pubar man inte hittar här, och lätt dessutom, finns nog inte. Bara att börja på första sida och gå runt och smaka sig fram. Otroligt lättsam guide.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Krister Larsson

Bloggat om London - en pubguide