Plocka svamp med hund (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
135
Utgivningsdatum
2005-03-01
Upplaga
1
Förlag
Dennius Förlag
Översättare
Kerstin Eksell
Medarbetare
Svenska emigrantinstitutet (red.) / Beijbom, Ulf (red.)
Dimensioner
215 x 175 x 13 mm
Vikt
440 g
SAB
Qdfja,Ufhe
ISBN
9789185375004
Plocka svamp med hund (inbunden)

Plocka svamp med hund

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2005-03-01

Slutsåld

'Plocka svamp med hund' är en hundbok med mycket intressant läsning för gamla och nya hundägare. Boken är framför allt en hundträningsbok i att lära hunden söka och finna svamp. Den vänder sig till alla som är intresserade av denna konst och är lämpad till såväl nybörjaren som den erfarna hundtränaren. Boken är pedagogisk och utförligt gjord med många förklaringar runt allt som rör svampsök med hund. I boken finns kapitel om problem och problemlösningar vid hundträning, samt grunder för klicker och klickerträning. Författaren har på ett utförligt och lättförståeligt sätt, i 10 övningspass, lyckats förklara hur man går till väga när man tränar hund i svampsök. Övningspassen sammanfattas slutlig en i en lättförståelig och välillustrerad bildserie. Boken avslutas med ett, så ofta bortglömt, sökordsregister. Denna bok har lyckats förmedla budskapet att vi ska fånga stunden, och inte låta långa planeringar och förberedelser stå i vägen för hundträningen. Avslutningsvis kan man säga att 'Plocka svamp med hund' är en välskriven och trevlig hundträningsbok, som gav många 'aha' upplevelser.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Plocka svamp med hund. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. steg för steg till svampsök
  IngerGunilla, 25 september 2016

  Grundlig, lätt att förstå, lätt att följa och lätt att förstå helheten också.
  Ovanlig kombination.
  Läst annan tidigare och denna är väldigt mycket bättre & tydligare.
  Det är också en väldigt trevlig stämning i boken och motiverande.
  Jag är helt övertygad om att jag kommer ha en svamphund såsmåningom...

 2. Intressant bok med enkla beskrivningar för alla...
  Overthrown, 6 november 2013

  Intressant bok med enkla beskrivningar för alla hundägare som älskar att plocka svamp! Rekommenderar den varmt för alla som vill ha sällskap i skogen.

Visa alla 2 recensioner

Övrig information

Plocka svamp med hund är en hundbok med mycket intressant läsning för gamla och nya hundägare. Boken är framför allt en hundträningsbok i att lära hunden söka och finna svamp. Den vänder sig till alla som är intresserade av denna konst och är lämpad till såväl nybörjaren som den erfarna hundtränaren. Boken är pedagogisk och utförligt gjord med många förklaringar runt allt som rör svampsök med hund. I boken finns kapitel om problem och problemlösningar vid hundträning, samt grunder för klicker och klickerträning.
Författaren har på ett utförligt och lättförståeligt sätt, i 10 övningspass, lyckats förklara hur man går till väga när man tränar hund i svampsök. Övningspassen sammanfattas slutligen i en lättförståelig och välillustrerad bildserie. Boken avslutas med ett, så ofta bortglömt, sökordsregister. Denna bok har lyckats förmedla budskapet att vi ska fånga stunden, och inte låta långa planeringar och förberedelser stå i vägen för hundträningen.
Avslutningsvis kan man säga att Plocka svamp med hund är en välskriven och trevlig hundträningsbok, som gav många aha upplevelser.