Drömlotsen (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
216
Utgivningsdatum
2012-09-19
Upplaga
1
Förlag
Lindelöws bokförlag
Dimensioner
219 x 151 x 20 mm
Vikt
468 g
SAB
Ikz Janson, Roland
ISBN
9789185379583
Drömlotsen (inbunden)

Drömlotsen

Inbunden Svenska, 2012-09-19
139
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
DRÖMLOTSEN är den andra boken i hans påbörjade trilogi Tidsresan. Härskenar fantasin iväg på äventyrliga resor, framför allt idrömmarnas värld, när han rastat sin hund Manne och efteråt lagtsig tillrätta på soffan. En drömlots utsänd av Emanuel Swedenborgleder författaren till en plats där inga bestämda svar finns,men desto fler svåra frågor. Samhällets dagsaktuella problemkläs av. Byråkrati och översitteri får sig en rejäl bredsida. PåSergels torg blir valupptakten 2010 kaotisk. Drömmarna är roligaoch allvarliga.

Roland Janson är en autodidakt, beläst, inspirerande och garanteratunderhållande. BÄNKEN var en av Roland Jansons första egna teaterpjäser. Den finns med isin helhet i slutet av denna bok, som en eftersläckare till ettvälfyllt dukat bord. En pjäs som gick för fulla hus påFolkteatern i Göteborg och som fortfarande är aktuell. En riktigteaterklassiker.

ROLAND JANSON medverkade i den klassiska filmen Sällskapsresan och har haft roller i en rad andra filmer. Han har även skrivit ett30-tal pjäser som Bänken, Muggen och Knappkorgen och medverkat i ännu fler. Innan teatern räddade honom var han djupt inne i ett alkoholmissbruk. Nuhar han levt som nykter i över trettio år.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Drömlotsen
  2. +
  3. The Clash

De som köpt den här boken har ofta också köpt The Clash av Joe Strummer, Mick Jones, Paul Simonon, Topper Headon (pocket).

Köp båda 2 för 194 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Roland Janson

  • Narrens testamente

    Roland Janson

    "Jag vet inte om det ska skrattas eller gråtas över situationen. Jag hör inre dialoger med kakelugnar, gipsclowner, mitt deklamerande och fan vet vad. Kommer dessa galenskaper att eskalera eller retirera är den stora frågan, ett vara eller ic...

Bloggat om Drömlotsen