Äntligen icke-rökare! - det enkla sättet att sluta (storpocket)
Fler böcker inom
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Antal sidor
208
Utgivningsdatum
2005-07-01
Upplaga
1
Förlag
Storm Förlag
Översättare
Svante Hansson
Originalspråk
Engelska
Originaltitel
Allen Carr's Easy Way to Stop Smoking
Dimensioner
208 x 134 x 13 mm
Vikt
260 g
SAB
Ohic
ISBN
9789185417070
Äntligen icke-rökare! - det enkla sättet att sluta (storpocket)

Äntligen icke-rökare! - det enkla sättet att sluta

det lätta sättet att sluta röka

(4 röster)  |  Läs 4 recensioner
Storpocket Svenska, 2005-07-01

Slutsåld

Äntligen icke-rökare är boken och metoden som hjälpt miljoner människor att sluta röka. Boken, som är skriven av engelsmannen Allen Carr, botar känslan för att förlora något när man slutar röka. Det går att sluta tvärt och för all framtid utan viljestyrka, abstinensbesvär eller viktökning. Med Äntligen icke-rökare blir det både lätt och lustfyllt att sluta röka.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Äntligen icke-rökare! - det enkla sättet att sluta. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. kanon!
  lillymore, 30 november 2007

  Jag skrattade mig genom boken. Jag ville inte lägga den ifrån mig för att gå ut och röka, jag ville verkligen komma till slutet av boken och till slutet av mitt liv som rökare. Boken inte bara hjälper dig att sluta, den hjälper dig att låta bli att börja igen =) Priset för ett par paket cigg och all rolig läsning är helt klart värt sin vikt i guld!

 2. Äntligen icke-rökare för kvinnor!
  malin, 30 mars 2007

  Kanonbra bok som hjälpt mig att definitivt bli rökfri! Borde läsas av alla rökare!

 3. Rökfri sedan 2 år tillbaka

  Jag kan verkligen rekommendera denna bok!

  Både jag och min man slutade röka för över 2 år sedan efter att ha läst denna bok. Vi var då mitt uppe i utbrändhet och övrigt kaos.

  Skulle nu över huvudtaget inte kunna tänka mig att tända en cigg igen. Den är som en positiv hjärntvätt som tar död på alla ursäkter man har att ta en cigg.

  LÄS DEN!!

 4. Två år!!
  Ulla, 2 juli 2005

  Jag rekomenderar verkligen denna bok!!! Det fungerar !! Jag som bara var nyfiken på boken och inte ens hade tänkt sluta har nu varit totalt rökrfri i 2 år. Jag har varit rökare i 30 år!

Visa alla 4 recensioner

Bloggat om Äntligen icke-rökare! - det enkla sättet ...

Övrig information

Carr, Allen Äntligen icke-rökare! : det lätta sättet att sluta Äntligen icke-rökare är boken och metoden som hjälpt miljoner människor att sluta röka. Boken, som är skriven av engelsmannen Allen Carr, botar känslan för att förlora något när man slutar röka. Det går att sluta tvärt och för all framtid utan viljestyrka, abstinensbesvär eller viktökning. Med Äntligen icke-rökre blir det både lätt och lustfyllt att sluta röka.