Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med Adobe-kryptering (1.3 MB)
Om Adobe-kryptering
Språk
Svenska
Serie
Calum MacLean (del 1)
Utgivningsdatum
2013-01-04
Förlag
Minotaur
Översättare
Gabriel Setterborg
ISBN
9789185419869
Lewis Winter måste dö (e-bok)

Lewis Winter måste dö (e-bok)

(10 röster)
E-bok (EPUB - DRM), Svenska, 2013-01-04
49
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Yrkesmördaren är en person som mot betalning utför mord. Skillnaden mellan seriemördare och yrkesmördare är motivet, yrkesmördarens motiv är lön.

Man ska göra det man är bra på. Calum MacLean är bra på att döda. Han är tjugonio år gammal och har tagit livet av Glasgows invånare i nästan tio år fast inte vilka invånare som helst. Calum tar uppdrag från olika kriminella höjdare uppdrag att röja andra kriminella ur vägen. Kanske någon som frågat för mycket, berättat för mycket eller helt enkelt börjat ta för sig på områden de inte borde.

En av de stora bossarna, Peter Jamieson, har en ny måltavla. Jamieson är intressant. Han är inte störst, men han är pålitlig. Kan mycket väl bli störst. Om Calum får in foten skulle framtiden förmodligen vara tryggad. Men är det verkligen det han vill? Uppdraget låter enkelt. Lewis Winter måste dö. Calum vet bättre än att fråga för mycket, men Winter har börjat lägga sig i saker som han inte borde.

Calum Maclean är en ung yrkesmördare med många liv på sitt samvete och med ett rykte på uppåtgående i en värld av svåra beslut där man aldrig får en andra chans.

Malcolm Mackay är från Stornoway på Yttre Hebriderna. Lewis Winter måste dö är hans debutroman och den första delen i en trilogi om yrkesmördaren Calum MacLean.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Lewis Winter måste dö