Livet kan inte vänta (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
189
Utgivningsdatum
2011-05-30
Förlag
Krilon förlag
Medarbetare
Brådhe, Urban (foto)
Dimensioner
230 x 195 x 15 mm
Vikt
640 g
SAB
Vep,Ls
ISBN
9789185421152
Livet kan inte vänta (inbunden)

Livet kan inte vänta

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2011-05-30
240
Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Hanne 28, Sabina 34 och Ulrica 35 är tre tjejer med en sak gemensam: obotlig cancer med hot om snar död men med en nästintill obeskrivbar vilja att leva fullt ut.
Livet är för kort för att slösas bort och varje dag och varje timme blir viktig. Det gäller att leva här och nu. Något som många av oss glömmer i vardagen.
Fotograf Urban Brådhe följer tjejerna och deras familjer på nära håll. Starka bilder varvas med fakta om sjukdomen, behandling och förmågan att gå vidare. Vad är coping egentligen? Existentiell ångest och kris? Hur kommer Gud in i bilden?
Cancerläkaren och professorn Peter Strang delar med sig av sin kunskap och erfarenhet liksom pastor Pär Lewin-Ronnås. Författaren, Sara Natt och Dag, är kurator på Stockholms Sjukhem. Varje dag får cirka 100 människor i Sverige diagnosen cancer. Den här boken är för dem och alla de som står dem nära. Den här boken är för alla. Den här boken handlar om livet och inte bara om döden.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Livet kan inte vänta
  2. +
  3. Diagnoser som diskuteras : uppmärksammade medicinska kontroverser

De som köpt den här boken har ofta också köpt Diagnoser som diskuteras : uppmärksammade medic... av Jörgen Malmquist (inbunden).

Köp båda 2 för 586 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sara Natt Och Dag

  • Sabina och draken

    Sara Natt Och Dag

    Du kanske känner Sabina genom bloggen, mittlivsabina74.bloggspot.com eller från boken Livet kan inte vänta , som följer tre unga kvinnor med obotlig cancer. Det här är Sabinas bok. Författare är Sara Natt och Dag, till vardags kurator vid Stockhol...