Josef Kinski och döden (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2009-03-12
Förlag
Norlén & Slottner
Dimensioner
215 x 135 x 18 mm
Vikt
380 g
SAB
Hc
ISBN
9789185429615
Josef Kinski och döden (inbunden)

Josef Kinski och döden

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2009-03-12
152
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
En död barberare får till sin förvåning i uppdrag att skriva en bok om dödgrävaren Josef Kinskis tankar om döden. Förutsättningarna kunde dock ha varit bättre, eftersom barberaren själv är död och ligger begravd på en kyrkogård. Icke desto mindre lyckas han. Genom att besöka Josef och läsa dennes dagböcker och brev, får han en inblick i Josefs förunderliga tänkevärld.

JOSEF KINSKI OCH DÖDEN är en tänkeväckande och mångbottnad bok om döden, som dessutom är skriven med en humoristisk underton.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Josef Kinski och döden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Intresseväckande bok om döden
    Med_bokintresse, 22 juni 2009

    Josef Kinski och döden är en lättsam bok trots att den behandlar ett för många allvarsamt ämne. Det är både underhållande och roligt att följa Josef Kinskis (en dödgrävares) funderingar kring livets slut. Boken väcker onekligen till liv ens egna tankar om döden.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Melker Bent-Inge Garay

  • Kyrkvaktmästarens hemliga anteckningar

    Melker Bent-Inge Garay

    En kyrkvaktmästare dör under mystiska omständigheter. I hans kvarlåtenskap, som han har testamenterat till sin brorson, finns bland annat några mycket besynnerliga tapetrullar som är fyllda av kyrkvaktmästarens anteckningar. Det visar sig att dess...