Det vore väl synd (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
282
Utgivningsdatum
2010-09-03
Förlag
Norlén & Slottner
Dimensioner
212 x 147 x 19 mm
Vikt
400 g
SAB
Hc
ISBN
9789185429905
Det vore väl synd (häftad)

Det vore väl synd

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2010-09-03
149
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Komminister Peter Svensson lämnar ingen oberörd. Männi skor kommer till prästgården för att uppvakta honom på hans stora högtidsdag, några med särskilda förväntningar och förhoppningar, någon villkorad med livet som pant.
Det leder till fatala misshugg i den lantliga idyllen och radarparet Berget och Åsen rycker ut för att lägga ett komplicerat pussel.
Gästerna i prästgården måste rannsaka sina liv och när de åker hem har de nyvunna insikter som förvandlat dem för alltid.
Lisbeth Birgitta Åkerman bor i Medhamn, Visnums-Kil. Den Värmländska skogen står tätt inpå åt det ena hållet och åt det andra har hon Vänern där himmel och vatten möts vid horisonten.
Lisbeth drar sig inte för att skildra det drastiska och inte heller för det definitiva, allt i mening att belysa de krafter som bor inne i människan.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Det vore väl synd
 2. +
 3. Lektor Fryxell och stjärnorna

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lektor Fryxell och stjärnorna av Erik Bengtson (kartonnage).

Köp båda 2 för 334 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Det vore väl synd. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Synd att missa
  Bea E, 14 februari 2011

  En bok i min smak. En bra kombination för den som gillar spänning, men ändå vill känna att man läser böcker som kan stämma till eftertanke. Jag stannade upp ibland och tänkte "Ja, just det, så är det ju".

  En relations- och spänningsroman med djup, men för den som vill rasa igenom bara för att se hur det går så funkar det också. Det gjorde jag första vändan jag läste boken. Nu har jag läst den två gånger! :)

 2. Som en engelsk deckare i svensk idyll
  Estelle F, 1 februari 2011

  Äntligen! En roman inom en genre som i alla fall inte jag har träffa på tidigare i det svenska författarlandskapet. Känns som en mysig, engelsk deckare i svensk idyll men med ett djup och analytiskt träffsäkerhet gällande allt vad relationer heter. Denna bok tror jag passar alldeles utmärkt på en semester när man kan ta sig tid att reflektera över den känslorika skildring som jag tror alla kan känna igen sig i. Gör dig beredd med en varm dryck, mjuk filt i en skön fåtölj...eller en svalkande ... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Lisbeth B Åkerman

 • Uppgörelsen

  Lisbeth B Åkerman

  Komminister Peter Svensson är sockerbiten som de samlas runt, gammal som ung, kvinnor som män. Män också? Jadå, en lika trofast vän som förförisk älskare är han, denne predikant. För bokstavstolkarna utgör han förstås ett hot. Liksom för principry...

 • Och hanen gol

  Lisbeth B Åkerman

  Den idylliska lilla församlingen har drabbats av ännu ouppklarade mordfall. Nya uppgifter kullkastar tidigare teorier om mord och mördare. De båda kriminalarna kämpar i motvind. Kyrkans tjänare vill rädda det som räddas kan. En smärre revolution p...

Bloggat om Det vore väl synd