Kommunikativ omvårdnad : om alternativ och kompletterande kommunikation för personer med demens, förvärvad hjärnskada och grav utvecklingsstörning (Best.nr. 08311) (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
104
Utgivningsdatum
2008-01-01
Upplaga
1
Förlag
Hjälpmedelsinstitutet
Medarbetare
Andersson, Ida (red.) / Heister Trygg, Boel (red.) / Dahl, Sven-Olof (form)
Dimensioner
248 x 187 x 7 mm
Vikt
300 g
SAB
Vpg
ISBN
9789185435517
Kommunikativ omvårdnad : om alternativ och kompletterande kommunikation för personer med demens, förvärvad hjärnskada och grav utvecklingsstörning (Best.nr. 08311) (häftad)

Kommunikativ omvårdnad : om alternativ och kompletterande kommunikation för personer med demens, förvärvad hjärnskada och grav utvecklingsstörning (Best.nr. 08311)

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2008-01-01
359
Skickas inom 10-15 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Författaren har under många år varit verksam med att utveckla AKK, Alternativ och Kompletterande Kommunikation, för personer med funktionshinder, först terapeutiskt inom sjukvård och i skolan, sedan som teoretiker, undervisare och författare. Mycket av samlad kunskap kring AKK är användbar även för andra grupper av personer: äldre som finns i gruppboende eller i vårdboenden eller i andra verksamheter som riktar sig mot personer med allvarliga kommunikationssvårigheter.

Bok och film har tillkommit genom stöd från Allmänna Arvsfonden och i samarbete mellan SÖK, Afasiförbundet och Hjälpmedelsinstitutet
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kommunikativ omvårdnad : om alternativ och kompletterande kommunikation för personer med demens, förvärvad hjärnskada och grav utvecklingsstörning (Best.nr. 08311)
  2. +
  3. Vad är förvärvad hjärnskada?

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vad är förvärvad hjärnskada? av Jan Magne Krogstad (häftad).

Köp båda 2 för 586 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kommunikativ omvårdnad : om alternativ och kompletterande kommunikation för personer med demens, förvärvad hjärnskada och grav utvecklingsstörning (Best.nr. 08311). Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Pedagogiskt upplägg
    Spectrekker, 1 mars 2017

    Boken beskriver tydligt och på ett rakt sätt kommunikativ omvårdnad och kommunikationens grunder. Lätt att läsa, bra typsnitt och format.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Kommunikativ omvårdnad : om alternativ oc...