Miranda och den blå skålen (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Miranda
Antal sidor
190
Utgivningsdatum
2008-10-28
Upplaga
1
Förlag
Modernista
Medarbetare
Sundh, Lars (form)
Dimensioner
195 x 125 x 20 mm
Vikt
241 g
SAB
Hc,u
ISBN
9789185453054
Miranda och den blå skålen (inbunden)

Miranda och den blå skålen

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2008-10-28
124
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Miranda drömmer ofta om att bo i något av de fina husen i stan, att slippa vara en fattigunge från Åsbacken. Fast ibland är det fint i stugan. Som till jul när mamma tar fram den blå skålen...
...den blå skålen som också dyker upp hos Lovisa i Storhöjden. Miranda anar inte att skålen är nyckeln till en stor hemlighet.

Kerstin Sundh (1912-2000) debuterade som författare sent i livet, och hennes barn- och ungdomsböcker hör till landets allra mest lästa och uppskattade. Stilen är föredömligt enkel och lättillgänglig, böckerna alltid spännande och engagerande.
De första böckerna om Miranda kom på 1980-talet. De har sålts i många upplagor och är ständigt eftersökta i bokhandeln och på biblioteken. Nu ger Modernista ut de två första titlarna på nytt, i ny fina utgåvor: Miranda och pärlhalsbandet och Miranda och den blå skålen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Miranda och den blå skålen
 2. +
 3. Miranda och snöpojken

De som köpt den här boken har ofta också köpt Miranda och snöpojken av Catrin Jansson (inbunden).

Köp båda 2 för 293 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Miranda och den blå skålen. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Fina barndomsminnen!
  my.loved.books, 7 oktober 2020

  En stor barndomsfavorit; kommer fortfarande ihåg stunden då jag upptäckte Miranda böckerna. Miljön, skillnaden mellan fattiga och rika och dåtid och nutid knyts ihop på ett underbart sätt.

  Vissa böcker ifrån barndomen kommer man exakt ihåg när man upptäckte. I det här fallet kommer jag till och med ihåg vad jag stod någonstans!

  Det här är andra boken om Miranda; den första heter "Miranda och pärlhalsbandet".

  I den här boken får vi återigen träffa Miranda och den ö... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Övrig information

Miranda drömmer ofta om att bo i något av de fina husen i stan, att slippa vara en fattigunge från Åsbacken. Fast ibland är det fint i stugan. Som till jul när mamma tar fram den blå skålen& &den blå skålen som också dyker upp hos Lovisa i Storhöjden. Miranda anar inte att skålen är nyckeln till en stor hemlighet.

Kerstin Sundh (19122000) debuterade som författare sent i livet, och hennes barn- och ungdomsböcker hör till landets allra mest lästa och uppskattade. Stilen är föredömligt enkel och lättillgänglig, böckerna alltid spännande och engagerande. De första böckerna om Miranda kom på 1980-talet. De har sålts i många upplagor och är ständigt eftersökta i bokhandeln och på biblioteken. Nu ger Modernista ut de två första titlarna på nytt, i nya vackra utgåvor: Miranda och pärlhalsbandet och Miranda och den blå skålen.

Mirandaböckerna är världens bästa böcker. Dom måste ni bara läsa! /Amanda, 11 år (ur Kompisarnas Boktips)