Lekfullt : Aktiviteter ute, inne och i bilen (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2007-03-01
Upplaga
1
Förlag
Ordalaget Bokförlag
Medarbetare
Dahlstrand, Anna (form) / Nyblaeus, Ann (foto)
Dimensioner
235 x 175 x 15 mm
Vikt
720 g
SAB
Rdd
ISBN
9789185465149
Lekfullt : Aktiviteter ute, inne och i bilen (inbunden)

Lekfullt : Aktiviteter ute, inne och i bilen

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2007-03-01

Slutsåld

"Sällan har jag mött någon bok som tilltalar ögat så som den här. "Lekfullt" rymmer en mängd aktiviteter, både inne och ute (och i bilen)...Handledningarna har ett personligt tilltal och en pedagogisk finess i sina beskrivningar. Josefin Ahlströms syfte är att inspirera till aktiviteter, och det syftet uppfyller boken med råge." (Bibliotekstjänst)

Stäng av TV:n och lek!

I din hand håller du en bok som vi hoppas ska inspirera dig till att bli lite lekfullare.

Tror du att man måste ha elektriska prylar för att leka med barn? Tänk om! Här kommer Lekfullt med en massa spännande lekar för både barn och vuxna men allra mest för barn såklart. Vad kan man göra med en bit kartong? Och är det verkligen möjligt att åka på bilsemester och bara höra skratt från baksätet?

Här finns både lekar som föräldrar och barn kan leka tillsammans och lekar där barnen pysslar på egen hand så att föräldrarna kan ta sig en välförtjänt paus.

Vad sägs om gamla klassiker som Burken, Tvist eller Röda vita rosen en fin vårdag? Regnar det? Gör egen lera, ha modevisning eller lek prylmemory! En vacker vinterdag kan ni bygga snölyktor eller utföra spännande snöexperiment! Och året runt kan man stänga in sig i köket och baka tillsammans. Lekfullt innehåller barnvänliga och smarriga recept. Vad sägs om syltkakor eller yoghurtglass?

Lekarna är utförligt beskrivna, så det spelar ingen roll om du glömt bort hur man gjorde. Och lekarna passar för barn i alla åldrar. Nu finns inga ursäkter längre, stäng av TV:n och lek!

Boken är rikt illustrerad i färg.

"Massor av tips för den som vill göra sitt liv lite roligare! Klassiska lekar som kurragömma och hänga gubbe blandas med pysseltips, eget memory och scrapbooking. Boken är fylld med lockande bilder och man bara längtar efter att få börja med lekarna. Passar för alla leksugna." (Hemmets veckotidning)
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Lekfullt : Aktiviteter ute, inne och i bilen. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. En Frisk Fläkt!
  John Cooke, 30 januari 2017

  I dessa dagar när många barn stirrar på sina mobiler eller en dataskärm många timmar på dygnet, är det som en frisk fläkt att påminnas om att det finns faktiskt många roliga inomhus och utomhus lek som barnen och barnbarnen kan ägna sig åt och som bidra till en sund livsstil.
  Boken är bra att ha både på hyllan hemma samt i bilen, för att skapa bra aktiviterer som stimulerar barnen att utveckla både socialt och kreativt!

 2. Styvsonen tyckte att det var en perfekt bok att ha med...
  Carina , 10 april 2013

  Styvsonen tyckte att det var en perfekt bok att ha med i bilen. Det fanns massor med tips på lekar som man kan göra både inom- och utomhus och även de gamla lekarna som man lekte själv när man gick i skolan.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Parmiddag

  Josefin Ahlström

  Vera och Richard bor i Bromma. Båda jobbar inom media. Med krävande jobb och två små pojkar har de svårt att få ihop vardagen. Vera gör allt för att upprätthålla drömmen om den lyckliga familjen, men äktenskapet går istället på tomgång. Vera är ti...

Bloggat om Lekfullt : Aktiviteter ute, inne och i bilen