Min egen trädgårdsbok
Format
Spiral
Språk
Svenska
Antal sidor
144
Utgivningsdatum
2009-03-20
Upplaga
1
Förlag
Ordalaget Bokförlag
Originaltitel
Gardener's Organizer
Dimensioner
252 x 205 x 28 mm
Vikt
820 g
SAB
Qe
ISBN
9789185465521
Min egen trädgårdsbok

Min egen trädgårdsbok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Spiral Svenska, 2009-03-20

Slutsåld

En praktisk och lyxig fyll-i-bok med särskilda fickor för fröpåsar! Den vänder sig till alla med en stor eller liten trädgård, vare sig det är kryddor på balkongen, grönsaker i ett växthus eller en prunkande äng. Det här är boken som hjälper till att organisera, planera och hålla reda på blommor och buskar, fruktträd och trädgårdstomtar.

Boken är indelad i olika avsnitt min egen trädgård, planering och inspiration, året runt, köksträdgården, blommor och lökar och träd, buskar och klätterväxter och varje avsnitt har flera tomma sidor för egna anteckningar och särskilda fickor för förvaring av fröpåsar, urklipp och andra lösa lappar.

Boken innehåller många vackra foton, nostalgiska bilder och en mängd fina citat från kända författare och trädgårdsdesigners. I slutet finns en sida med tips på nyttiga hemsidor och tomma blad för egna adresser, bra böcker och andra inspirationskällor.

Boken är tålig med ordentliga registerblad med flikar, spiralbindning och gummiband runt pärmen. I samma serie finns även Mina första år och Min receptsamling.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Min egen trädgårdsbok. Sätt ditt betyg »
  1. Bästa skattkistan till trädgården

    Så bra utformad. Allt går att spara på samma ställe. Behöver fler till. Själv och som presenter. Rekommenderar verkligen denna boken.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Min egen trädgårdsbok