Outhärdliga ordspråk : eller det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
107
Utgivningsdatum
2006-02-01
Förlag
Känguru
Medarbetare
Lind, Kristoffer (red.), Eriksson, Leif (red.)
Dimensioner
187 x 140 x 13 mm
Vikt
200 g
SAB
Hc.07
ISBN
9789185476084
Outhärdliga ordspråk : eller det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder (kartonnage)

Outhärdliga ordspråk : eller det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder

eller det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder

Kartonnage Svenska, 2006-02-01

Slutsåld

Vi har inte fått in någon beskrivning av boken från förlaget. Kolla gärna upp förlagets (Känguru) hemsida, där det kan finnas mer information.

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Outhärdliga ordspråk : eller det finns in...

Övrig information

Hade du en mamma som sade det man inte har i huvudet får man ha i benen när du hade glömt att hämta något? Eller en lärare i skolan som hävdade att det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder när klassen skulle åka på cykelutflykt i ösregn? Då är det här boken för dig!
Alla som någon gång har blivit plågade av prudentliga pekpinnar, rigida råd och snusförnuftiga sentenser vet hur irriterande det kan vara. För inte hjälper det med klämkäcka rim, farfars talesätt, eller fabler om snabba kaniner och långsamma sköldpaddor när någonting råkat gå snett, eller inte blivit som man tänkt sig.
Outhärdliga ordspråk innehåller de bästa av de sämsta förnumstigheterna från det svenska folkhemmet. Alltifrån broderade bonader till flåshurtiga fluortanter har sin givna plats här. Så tugga maten ordentligt, vänta en timme innan du badar och läs boken, för ett gott skratt förlänger livet & och äpple om dagen håller doktorn borta från magen & och morgonstund har guld i mun &