Dumt sagt av dokusåpakändisar (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
110
Utgivningsdatum
2006-06-01
Förlag
Känguru
Medarbetare
Jägberg, Gunnar (red.)
Dimensioner
185 x 140 x 14 mm
Vikt
160 g
SAB
Bbh
ISBN
9789185476244
Dumt sagt av dokusåpakändisar (kartonnage)

Dumt sagt av dokusåpakändisar

Kartonnage Svenska, 2006-06-01

Slutsåld

Vi har inte fått in någon beskrivning av boken från förlaget. Kolla gärna upp förlagets (Känguru) hemsida, där det kan finnas mer information.

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Dumt sagt av dokusåpakändisar

Övrig information

Dokusåpor är numera ett väletablerat fenomen i tv-tablåerna. De har kommit att bli programmen som vi älskar att hata, med sin förskräckligt fascinerande mix av sprit, sex, skvaller och sång. Favoriterna i dokusåpor är helt vanliga människor utan folkvett och det som ger dem kändisstatus är deras osvikliga förmåga att säga och göra saker som ingen manusförfattare skulle kunna hitta på ens i sin vildaste fantasi. Reality-tv överträffar alltid verkligheten. Ingen är någonsin så korkad som i en dokusåpa.
Dumt sagt av dokusåpakändisar innehåller de bästa, roligaste, elakaste, underligaste och framför allt dummaste replikerna från tio år med dokusåpor i svensk tv. Alla de största personligheterna finns med från Martin Melin och Tore Kullgren, via Naken-Janne, Big Brother-Linda, Baren-Meral och Paradise Hotel-Natacha, till hela gänget i Idol-juryn.


Jag kan inte diska, jag har för stora bröst.
Carolina Gynning, Big Brother

Du har temperament som en gravid kobra.
Freddy Lund till Mattias Dalerstedt, Expedition Robinson

Jag tror att vi är Sveriges största idioter.
Robert Andersson, Expedition Robinson

Jag var jättefull så jag kommer inte ihåg så mycket men jag ångrar att jag visade brösten. Jag gör ju det på bilder i tidningar och på internet men det känns mer skandal att göra det i tv.
Natacha Peyre, Paradise Hotel