Konsten att hålla roliga tal (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
178
Utgivningsdatum
2009-04-15
Upplaga
1
Förlag
Känguru
Dimensioner
191 x 118 x 16 mm
Vikt
230 g
SAB
F.063
ISBN
9789185476961
Konsten att hålla roliga tal (inbunden)

Konsten att hålla roliga tal

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2009-04-15

Slutsåld

Vid bröllop, studentskivor, femtioårsfester och en rad andra tillställningar händer det ofta att man behöver hålla tal. Och som alla vet är det inte det lättaste. Även den som gärna säger ett par ord i ett glatt sällskap kan behöva hjälp på traven i olika sammanhang där det inte alltid är självklart vad som går hem.

Vad är roligt? Och vad får man egentligen skämta om? Vad är lämpligt att säga till män, kvinnor och par? Och går det att bryta isen på en begravning? Lelle Printer ger svar på alla dessa frågor och mer därtill i en bok som är fullproppad med bra tips och roliga verser att låna rim och reson ifrån. Här hittar du, oavsett sammanhang, allt du behöver för att hålla ett riktigt lyckat och roligt tal!

LELLE PRINTER (Hans Dahlman) känner de flesta av oss igen från det populära satirprogrammet På håret. Printers spetsfundiga humor har även fått utrymme i ett flertal böcker genom åren och här får vi ta del av hans formuleringskonst och finurlighet i ett fartfyllt, festligt, folkligt och fnissframkallande föredrag kort och gott kallat: Konsten att hålla roliga tal.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Konsten att hålla roliga tal. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Rolig på ett underhållande sätt men gav inte direkt...
    Lena Ljunggren, 4 juli 2013

    Rolig på ett underhållande sätt men gav inte direkt inspiration för att hålla tal som ska vara personliga som t.ex ett bröllopstal. Möjligen när bästa kompisen jubilerar.

Visa alla 1 recensioner