Maratonmarschen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (277.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Hamadi Khemiri
Utgivningsdatum
2010-01-19
Förlag
Tundell Salmson audio
Översättare
Frederiksson Karl G, Frederiksson Lilian
ISBN
9789185489541
Maratonmarschen (ljudbok)

Maratonmarschen Ljudbok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2010-01-19
137
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone och iPad
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Amerika i en mörk, alternativ framtid. Varje år ansöker ett stort antal pojkar, varav hundra antas, till Maratonmarschen. Ray Garraty, 17 år, har lyckats bli antagen. Hans mamma är skräckslagen, för hon vet villkoren - och oddsen. Väl på startplatsen är det för sent att dra sig ur. Här möter Majoren dem. Majoren i de mörka glasögonen som ingen säger emot. Det är han som står bakom denna exempellösa framgång, detta spel med 99 förlorare och en vinnare.

Maratonmarschen följs i detalj av TV-kameror och upphetsade folkmassor längst vägen. Vinsten är ofattbar, vad vinnaren själv önskar under resten av livet. Men priset är högt, de som inte längre orkar eller går för långsamt skjuts.

Maratonmarschen är skriven redan 1979 av Stephen King. Boken är en av hans första och gavs ut under pseudonymen Richard Bachman.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Maratonmarschen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fängslande
    DK, 17 augusti 2014

    Uppläsaren gör ett bra jobb och boken fängslar. Ibland har Stephen King en förmåga att sväva ut och skriva tegelstenar som känns svåra att ta sig igenom, denna bok känns dock lätt att lyssna på och fängslar från början till slut.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Stephen King