Vi skulle älska om vi bara kunde (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
221
Utgivningsdatum
2007-06-01
Upplaga
1
Förlag
Akvedukt Bokförlag
Medarbetare
Modéer, Helena (form)
Dimensioner
178 x 110 x 17 mm
Vikt
120 g
SAB
Hc
ISBN
9789185505265
Vi skulle älska om vi bara kunde (pocket)

Vi skulle älska om vi bara kunde

(4 röster)  |  Läs 4 recensioner
Pocket Svenska, 2007-06-01

Slutsåld

Läs ett provkapitel ur boken här>>

Susanne har haft en intensiv kärleksrelation med Ingela, som dumpar henne för den vackra prästen Katarina.

Tyngd av sorg beger sig Susanne till Paris för att äntligen försonas med sin tvillingsyster som hon inte sett på tio år. Resan leder till att flera personers liv förändras och flätas in i varandra: vi följer Ingela, Anders - Susannes före detta pojkvän - samt outsidern Sergej som får en oväntat central roll i allas liv.

När Susanne återvänder hem från Paris har allt förändrats. Ska hon ta emot Ingela igen? Eller ska hon bejaka den förbjudna känslan, som drar henne till rivalen Katarina ...

Ömsint kärlek och febrig attraktion, men också kyla, präglar förbindelserna i Hanna Wallstens andra roman Vi skulle älska om vi bara kunde. Det är en tät berättelse om människors sökande för att hitta rätt person att älska.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Vi skulle älska om vi bara kunde. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Spännande!
  s.c., 20 maj 2009

  Den är spännande och fantasifull rakt igenom!

 2. Roman som har allt!
  Bolan, 1 januari 2009

  Kärlek, drama, spänning och psykologi. Den här boken har allt. Och att det dessutom är lesbisk kärlek gör inte saken sämre. Som i Wallstens första roman är det homosexuella temat inte alls beskrivet som "ett problem" som i många andra böcker. Här är det karaktärerna och kärleken som står i centrum.

 3. En förvånansvärt dålig bok...
  Sofia, 31 mars 2008

  Det känns som om förlaget har valt att ge ut denna boken bara för att den behandlar kärlek och sex mellan kvinnor och inte för texten i sig är bra. För boken är faktiskt riktigt dålig.

 4. Som att sova...
  Carola, 6 september 2007

  Denna bok består av många personligheter med många problem och det slutar med att jag egentligen inte tycker om någon av dem. Det känns som om alla personer har så extremt många olika personlighetsdrag att man undrar hur de egentligen klarar av att föra livet framåt. Denna bok rekommenderas om du vill läsa bara för att läsa, men om du vill få en bra läsupplevelse bör du vända dig till en annan bok.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Hanna Wallsten

Bloggat om Vi skulle älska om vi bara kunde