Euniq'em-effekten : när känslan blir en tillgång (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
199
Utgivningsdatum
2010-06-07
Förlag
Ord & Visor Förlag
SAB
Dokb
ISBN
9789185515974
Euniq'em-effekten : när känslan blir en tillgång (kartonnage)

Euniq'em-effekten : när känslan blir en tillgång

Kartonnage,  Svenska, 2010-06-07
259

Just nu 10% rabatt på allt! Använd kod SEP23

Gäller t.o.m. 28 september 2023. Villkor

  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Euniq'em-effekten sammanfattar företaget Euniq'em AB:s fantastiska framgångar i arbetet med att på ett humant sätt hjälpa människor, som i många fall har stått utanför arbetsgemenskapen i flera år, tillbaka på arbetsmarknaden.
Boken är ett måste för alla som jobbar medmänniskor och metoden gör ett tydligt avstamp mot mera humanitära tider i bemötandet med medmänniskor.

Anna From-Lindqvist är kvinnan bakom Euniq'em-effekten. Hon har mängder med erfarenhet av att locka fram det bästa ur människor.
Hon är högskoleutbildad vid Bosöns IFHS, en tvåårig ledarutbildning. Hon har dessutom ett sextiotal ledarutbildningar inom en mängd områden, allt från styrelsearbete till kvinnligt ledarskap. Auktoriserad i DiSC-modellen och diplomerad Willi Railo Coach. Har ansvarat för ledarutbildningar och varit verksam ledare under 26 år. Utbildad i "Episkt berättande" vid Calle Flygare Teaterskola.
Innovatör av Kompishjälp och ledsagarservice i Skellefteå Kommun, en riksuppmärksammad ledsagarverksamhet för funktionshindrade. Grundare och idégivare till Sinnenas Gym på Urkraft.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Euniq'em-effekten : när känslan blir en tillgång
  2. +
  3. Prata känslor med barn : känsloboken för viktiga vuxna

De som köpt den här boken har ofta också köpt Prata känslor med barn : känsloboken för viktig... av Reyhaneh Ahangaran (inbunden).

Köp båda 2 för 398 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »