Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2008-01-22
Förlag
Kalla Kulor Förlag
ISBN
9789185535248
Blod över Serafernas serenad (e-bok)

Blod över Serafernas serenad E-bok

E-bok (PDF),  Svenska, 2008-01-22
95
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Privatdeckaren Sam Lindwalls uppdrag för försäkringsjätten Säkra är att på ett diskret sätt kolla upp konkurrenternas strategi på den svenska marknaden. Och Sam är diskret. Och skrupelfri. Men Säkras utländska rivaler visar sig vara fullständigt hänsynslösa. Ändamålen helgar medlen på en marknad där intäkterna kan bli astronomiska. Vägen till framgång handlar om att få reda på hur konkurrenterna spelar sina kort. Till vilket pris som helst.

Den brutala jakten på information blir också ett känslomässigt stålbad för Sam. Det känns som att Irene är på väg bort från deras relation och Sam begår en dödssynd. Han utnyttjar sina extrema kunskaper till att försöka ta reda på vad Irene egentligen håller på med. Och i ett vacklande känslotillstånd står han plötsligt vidöppen och försvarslös. Då slår kärleken till med full kraft... från ett fullständigt oväntat håll.

Johan Holm har en lång karriär som journalist bakom sig men har under de senaste åren ägnat sig mer åt sitt intresse för arkeologi. Han är filosofie magister i ämnet och arbetar framför allt med vikingatiden och mynt från samma period. Thrillern Blod över Serafernas serenad är hans debut som författare. Uppföljaren heter Men naturen ville annorlunda och finns också som ebok.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Johan Holm