Tatuering : handbok för nybörjare och inspiration för redan gaddade (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
150
Utgivningsdatum
2009-11-25
Förlag
Kalla kulor förlag
Dimensioner
241 x 171 x 7 mm
Vikt
270 g
SAB
M,Kt
ISBN
9789185535552
Tatuering : handbok för nybörjare och inspiration för redan gaddade (häftad)

Tatuering : handbok för nybörjare och inspiration för redan gaddade

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2009-11-25
169
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Den första OCH ENDA nybörjarhandledningen för dig som vill tatuera dig och en inspirationsbok för inbitna.

Tatuering håller på att bli en folksport. Alltfler svenskar låter smycka ut sin kropp och vi är på väg mot det amerikanska genomsnittet, där var fjärde person har en tatuering någonstans. Eller fler.

Tatuering är två böcker i en: en nybörjarbok och en inspirationsbok för redan gaddade. I nybörjarboken ställs alla frågor som måste ställas före det första nålsticket: gör det ont? Är det farligt? Hur väljer du motiv? Vilka är fällorna? Vad händer efter tatueringen? Och så vidare.

Inspirationsdelen består av ett femtontal illustrerade intervjuer med kända och okända människor, däribland Regina Lund, Dregen, Petter, Caroline Af Ugglas, Kitty Jutbring och Unni Drougge om deras tatueringshistoria.

Caroline Engvall är frilansande reporter och författare, senast aktuell med 14 år till Salu. Hans-Olov Öberg är författare, förläggare och journalist, samt grundare av Kalla Kulor Förlag.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Tatuering : handbok för nybörjare och inspiration för redan gaddade. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Jag älskar tatueringar!
  Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 17 februari 2010

  Jag har alltid älskat tatueringar. Jag började fundera på att göra en redan när jag var sexton år. Sen så blev det inte av att jag gjorde min första tatuering förrän jag var tjugofyra år. Nu är jag snart fyrtionio år och har tio stycken tatueringar. Och fler lär det nog bli framöver...

  Jag tycker alltid att det är kul att läsa om tatueringar och se bilder på andras tatueringar. Roligt att se människor val, och förklaringar varför dom har gjort så.

  Den här boken var bra skriv... Läs hela recensionen

 2. En trevlig och färgglad bok om tatueringar
  Kristina Simar, 17 december 2009

  Vad jag tyckte: Caroline Engvall har skrivit inledningen på ett tufft och ungdomligt sätt, som gör att även ungdomar (som tycker att det där kan väl jag) kommer att gilla boken. Själv lärde jag mig massor om tatueringar som jag inte hade en aning om. Som detta med hur viktig hygienen bör vara. Bokens layout med de fina bilderna som är i färg är gör boken suverän. Att läsa om människorna som berättar om sina tatueringar, samtidigt som man ser tatueringarna är jättebra. En verkligen bra och int... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Tatuering : handbok för nybörjare och ins...