Skit i mössan! : 59 myter och missförstånd kring barn och föräldrar (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
133
Utgivningsdatum
2010-05-24
Upplaga
1
Förlag
Kalla kulor förlag
Illustratör/Fotograf
Eva Thimgren
Dimensioner
200 x 200 x 10 mm
Vikt
399 g
SAB
Mz
ISBN
9789185535675
Skit i mössan! : 59 myter och missförstånd kring barn och föräldrar (häftad)

Skit i mössan! : 59 myter och missförstånd kring barn och föräldrar

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2010-05-24

Slutsåld

Alla föräldrar rullar runt i en torktumlare av myter och missförstånd kring sina barn. Vandringssägner som har valsat runt i 100 år, mormors gamla sanningar och nya myter sprids av böcker, föräldratidningar, släkt och vänner. Och vi älskar att sprida dem vidare. Skit i mössan synar 59 vanliga myter under lupp. Med hjälp av experter och vetenskapliga rön får vi reda på hur de uppstod och hur det ligger till.

Läs den vare sig du vill stilla din nyfikenhet, är orolig över något som du har hört eller bara vill elda på nästa middagsdiskussion. Boken är skriven av journalisten Åsa Erlandson, illustrationer av Eva Thimgren.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Skit i mössan! : 59 myter och missförstånd kring barn och föräldrar. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. En underhållande bok om myter
    Kristina Simar, 22 juli 2010

    En riktigt rolig och underhållande bok om myter. Själv känner jag igen många av dem som jag fick höra som liten. Ett exempel som nog många känner igen är denna om hur farligt det är att bada i sjön när man precis hade ätit mat på stranden. Författaren har lyckats med att skriva myterna på härligt och lättsamt sätt. Man rycks med och kommer själv på flera myter. En bra bok att läsa högt ur och diskutera med familjen om. Intressant att låta den äldre kontra den yngre generationens reaktioner. H... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner