Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
80
Utgivningsdatum
2012-01-27
Upplaga
1
Förlag
Kalla kulor förlag
Dimensioner
175 x 110 x 5 mm
Vikt
70 g
SAB
Vndp,306.74
ISBN
9789185535972
Vanliga sökord
prataomdet prata om det
#prataomdet (häftad)

#prataomdet

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2012-01-27

Slutsåld

Det började som ett privat småprat men övergick snart i en våg av bloggposter, twitterinlägg och medial uppmärksamhet. Det stod klart att det finns ett uppdämt behov av att samtala om vad som får kallas sexuella övergrepp, vad man kan uppleva i en utsatt situation och de motstridiga känslor som finns där i gråzonen.

Ett år senare, efter fler publiceringar, seminarier, radioprogram och teateruppsättningar på ämnet, tilldelades Prata om det Stora Journalistpriset som årets förnyare.

Den här boken är ett urval av de publicerade texterna under rubriken Prata om det, hämtade både från tidningar och nätet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av #prataomdet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Viktig samhällsfråga
    SSS, 28 september 2015

    Jobbig läsning eftersom man inte vill veta av sådana här saker, men mycket nyttig för att känna att man inte är ensam om vad man känner och upplever. Just eftersom man inte vill veta av sådant så är det extremt viktigt att prataomdet eftersom det är då det slutar vara så skambelagt. Läs, ta till dig, känn igen dig och prataomdet.

Visa alla 1 recensioner