Mera Självkänsla (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (148.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Mia Törnblom
Utgivningsdatum
2006-10-04
Förlag
Earbooks
ISBN
9789185553228
Mera Självkänsla (ljudbok)

Mera Självkänsla (ljudbok)

(1 röst)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2006-10-04
89
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Mera självkänsla! är en efterlängtad fortsättning på Mia Törnbloms succébok Självkänsla nu! Hennes framgångsrika träningsprogram för att stärka och öva upp själen och självkänslan har fått ett enormt gensvar i alla åldrar.
Här går Mia ett steg längre och visar med humor och stor insikt hur vi kan öka vår självkänsla i arbetslivet, i relationen till våra föräldrar och barn, och i vänskaps- och kärleksrelationer. Boken är fylld av enkla övningar och igenkännande exempel som Mia Törnblom hämtat från sitt arbete som kursledare och föreläsare.
Mera självkänsla är en bok för den som vill gå vidare i sin personliga utveckling, men den fungerar också för den som inte vet vad skillnaden är mellan självkänsla och självförtroende. Boken är skriven för alla som vill börja vårda relationen till sig själva med lika mycket respekt och kärlek som de behandlar andra.

"Mia har fått mig att förstå att en god självkänsla är grunden till kärleksfulla och lyckliga relationer. Hennes enkla knep för att stärka självkänslan har gjort mig till en tryggare förälder och en mer lyhörd partner och arbetsledare."
Alice Bah Kuhnke
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Mera Självkänsla