Sällan sett i Stockholms skärgård (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
213
Utgivningsdatum
2008-03-01
Upplaga
1
Förlag
Balkong Förlag
Medarbetare
Brunzell, Johan (form) / Rietz, Magnus (foto)
Dimensioner
315 x 227 x 25 mm
Vikt
1390 g
SAB
Ncaal(yb)
ISBN
9789185581214
Sällan sett i Stockholms skärgård (inbunden)

Sällan sett i Stockholms skärgård

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2008-03-01
308
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Stockholms Skärgård är full av stängda och glömda, såväl som okända och gömda, ställen och företeelser. Fotografen Magnus Rietz har sedan länge känt till många av dem men är ständigt på jakt efter fler och hittar då och då nya. En blandning av de bästa har han satt samman och presenterar i denna bok.

Han har ofta fått vänta länge och tålmodigt på sina möten och besök. Men det har det varit värt. För väl på plats har han fascinerats, fått fotografera samt uppleva spännande och vackra såväl som ruggiga och övergivna, men framför allt spektakulära, platser och händelser. Inte sällan har han mött ovanliga och färgstarka människor och fått ta del av deras liv och hemligheter.

Följ med på en resa till en rad sådana märkligheter. Författaren berättar om dem med inlevelse och uttrycksfulla bilder. Leta dig fram i mörka bortglömda bergrum, flyg över havsvidderna i Kustbevakningens spaningsplan, kliv ner i ett kokande ångmaskinrum, ro ut till ytterskären bland sjungande sälar. Var med och bli uppvinschad av helikopter ur en livflotte en iskall höstnatt, övernatta i kassunfyren mitt i havet, spräng livsfarliga kvarglömda minor på havsbottnen samt besök en rad andra sällan sedda ställen i Stockholms Skärgård. Många av dem varken fotograferade eller visade tidigare. I denna bok står äntligen dörrarna en aning på glänt till dem.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Sällan sett i Stockholms skärgård
  2. +
  3. Och fyrarna fick lysa

De som köpt den här boken har ofta också köpt Och fyrarna fick lysa av Magnus Rietz, Hans Rutberg, Ulf Schloss, Kristina Söderlind Rutberg, Dan Thunman (inbunden).

Köp båda 2 för 607 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Magnus Rietz

Bloggat om Sällan sett i Stockholms skärgård