Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
272
Utgivningsdatum
2009-11-06
Upplaga
2
Förlag
Balkong Förlag
Medarbetare
Norman, Ylva (form) / Gunnarsson, Åke (foto)
Dimensioner
306 x 220 x 25 mm
Vikt
1600 g
SAB
Qcae
ISBN
9789185581344
Pepparkakshus & Mera julbus (inbunden)

Pepparkakshus & Mera julbus

(12 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2009-11-06

Slutsåld

NY UPPLAGA! Ett litet vackert pepparkakshus är kanske bra att starta med om man inte byggt så många hus tidigare. Dessutom tar det inte stor plats när det står där färdigbyggt och pryder julhemmet, annars finns här många, vackra eller roliga hus att välja bland. Alla hus börjar med en bra deg och ett bra byggmaterial är grunden för alla hus, även pepparkakshus. Här är det mycket som ska stämma. Färgen ska vara den rätta liksom hållfastheten. Den ska dofta gott - och sist men inte minst - smaka gott för alla små och stora munnar som inte kan hålla sig från att knycka en hörna. Alla ritningsdelar är gjorda i full skala så att det bara är att kalkera av dem på ett smörpapper, klippa ut delarna och börja skära ut delarna i din kavlade deg. Eva Grane och Ylva Norman har tillsammans med fotografen Åke Gunnarsson gjort denna bok som är fylld med massa kul bus för julhelgen!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Pepparkakshus & Mera julbus. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Inspirerande men....
    M.Levy, 7 december 2010

    Fick massor av inspiration och bra tipps men.... Den där degen! Hur stor blir en sådan sats? Vad räcker den till? Hur många degar går åt per projekt? Det skulle jag vilja veta, gärna nu! För jag tänkte baka :o)

Visa alla 1 recensioner