Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
252
Utgivningsdatum
2015-04-08
Upplaga
1
Förlag
Balkong Förlag
Medarbetare
Hjorth, Michel (form)
Dimensioner
230 x 160 x 25 mm
Vikt
611 g
SAB
Nea.08,Ner.08,Lz Huldt, Sven
ISBN
9789185581931
England, Wales : lätt att älska (inbunden)

England, Wales : lätt att älska

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2015-04-08
218
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
En anonym platsannons leder till livslång förälskelse till England, och med tiden även till Wales. Engelsmännens sinnelag tilltalar författaren Sven Huldt som tillbringat många och långa vistelser där. De ger inte bara sken av humor, bjuder gärna in någon som sitter ensam, de är ironiska utan att vara sarkastiska. Där vårt språk är långsamt och eftertänksamt är deras spontant och ibland tvärtom. Men bäst av allt, Sven misstolkas sällan. England och Wales skänker upplevelser Sven längtar att delge vänner och ovänner. Engelsmännen är huvudpersoner och läsaren får därför träffa dem inte bara i England utan även i Sverige. London är navet, från sent femtiotal till nutid. Handlingen tilldrar sig, rikt illustrerad, i Yorkshire,Cambridge, Oxford, Stratford upon Avon, Wales, Lake District, och Sydkusten.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. England, Wales : lätt att älska
  2. +
  3. Englandsboken med Wales. Resetips, fakta och kåserier

De som köpt den här boken har ofta också köpt Englandsboken med Wales. Resetips, fakta och kå... av Hedin Barkman (häftad).

Köp båda 2 för 334 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sven Huldt

  • Skottland : lätt att älska

    Sven Huldt

    Författaren Sven Huldt kom till Skottland på femtiotalet och kände sig genast hemma, där fanns den livsstil som passade honom. I denna bok som framförallt vänder sig till den nyfikne romantikern med förmåga att insupa doften av klanernas härjninga...

Bloggat om England, Wales : lätt att älska