Katolska kyrkans katekes (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
866
Utgivningsdatum
2010-12-23
Förlag
Catholica
Översättare
Lars Cavallin
Originaltitel
Catechismus Ecclesiae Catholicae
Dimensioner
190 x 125 x 25 mm
Vikt
460 g
SAB
Ced
ISBN
9789185608256
Katolska kyrkans katekes (häftad)

Katolska kyrkans katekes

(1 röst)
Häftad Svenska, 2010-12-23
268
 • Skickas inom 3-6 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Katolska Kyrkans Katekes är den katolska kyrkans officiella sammanfattning av läran. Den är en i det närmaste outtömlig skatt för den som vill fördjupa sig i den kristna tron. Den sedan flera år efterlängtade nyutgåvan står i överensstämmelse med den normerande latinska utgåvan från 1997 som promulgerades av påven Johannes Paulus II.

I denna tredje utgåva av den svenska översättningen har bokförlaget Catholica velat förena det vackra i praktutgåvan med det praktiska i pocketutgåvan. Detta har resulterat i en behändig volym tryckt på tunt papper med en smidig och vacker cabrapärm i vad vi på förlaget brukar kalla katekesrött.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Katolska kyrkans katekes
 2. +
 3. Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv som buddhistmunk

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv... av Björn Natthiko Lindeblad, Caroline Bankler, Navid Modiri (pocket).

Köp båda 2 för 343 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lars Cavallin

 • Benedictus XVI : en teologisk introduktion

  Lars Cavallin

  Ultrakonservativ teolog? Pansarkardinal? Guds rottweiler som förföljer dem som vill agera i Andra Vatikankonciliets anda? En påve som gömmer sig bakom Vatikanens bastanta murar och drömmer sig tillbaka till forna tider då kyrkan stod mitt i byn? E...

 • Påvar i moderna tider

  Lars Cavallin

  Det tjugonde århundradets stora teman; fascism, världskrig, demokrati, globalisering och sekularisering belyses här genom en med svenska mått mätt ovanlig lins: Vatikanens. Fjärran från sensationella de Borgiahistorier och konspirationsteorier lär...