Lyckliga i alla sina dagar : en relationsbok för kristna par (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
268
Utgivningsdatum
2014-04-22
Förlag
Catholica
Dimensioner
217 x 152 x 20 mm
Vikt
508 g
SAB
Cf
ISBN
9789185608447
Lyckliga i alla sina dagar : en relationsbok för kristna par (inbunden)

Lyckliga i alla sina dagar : en relationsbok för kristna par

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2014-04-22
169
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
?Så levde de lyckliga i alla sina dagar ...? Så slutar alltid sagorna. Men hur lyckades de med det?

Välkommen att göra en psykologisk djupdykning i några färgstarka bibliska äkta pars relationer och i några klassiska sagohjältars inre liv. Där får vi möta sunda och sjuka relationer, trohet och otrohet, omognad och livsvisdom. Längs vägen får vår tids Adam och Eva konstruktiva och praktiska tips till livs. I ryggsäcken ligger verktyg att utforska varandras emotionella behov och hjälp att kommunicera bättre - inte minst när det hettar till och gör ont.

?Lyckliga i alla sina dagar? är en rapp, drastisk och rolig bok. Författaren beskriver på ett lättillgängligt sätt vilka utmaningar gifta par står inför och vilka fällor de riskerar att falla i. I boken framställs de skillnader som brukar finnas mellan män och kvinnor som något positivt. Om man bejakar dem öppnas vägen till harmoni och fred mellan könen. Med detta grundperspektiv är boken en orädd uppgörelse med modern genusteori och en ogenerad hyllning till den romantiska kärleken.

Björn Håkonsson är legitimerad psykolog och diakon i Katolska kyrkan vars syn på sex och samlevnad lyser genom bokens många analyser och gör den till en kritisk samhällsdiagnos. Han har lång erfarenhet av familjerådgivning och arbete med ungdomar och även ett starkt engagemang i pro life-frågor.

Texten ackompanjeras av en lång rad roliga och underfundiga teckningar av Marina Håkonsson, författarens egen Eva.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Lyckliga i alla sina dagar : en relationsbok för kristna par
  2. +
  3. Andliga gåvor

De som köpt den här boken har ofta också köpt Andliga gåvor av Sven Reichmann (inbunden).

Köp båda 2 för 398 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Lyckliga i alla sina dagar : en relationsbok för kristna par. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. En jättebra bok att ge bort som bröllopspresent
    Anna-Britta Nilsson, 21 juni 2015

    En lättläst bok med en tydlig kristen syn på äktenskap och familj. Fantastiskt att se hur bibliska personers liv så bra kan tillämpas på dagens samhälle. En bok som kan göra skillnad när det gäller antalet brustna äktenskap. En bok som kan som kan förhindra den smärta och det trauma, som kriser inom äktenskapet orsakar så många makar och deras barn.

Visa alla 1 recensioner