Ditt briljanta jag : guidebok i personligt ledarskap (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
314
Utgivningsdatum
2008-08-13
Upplaga
1
Förlag
Pocketförlaget
Dimensioner
180 x 110 x 15 mm
Vikt
200 g
SAB
Dokb
ISBN
9789185625963
Ditt briljanta jag : guidebok i personligt ledarskap (pocket)

Ditt briljanta jag : guidebok i personligt ledarskap

(1 röst)
Pocket,  Svenska, 2008-08-13

Slutsåld

Aldrig tidigare har valmöjligheterna varit så många. Och aldrig tidigare har så många känt sig vilsna kring färdriktningen. Livet går på snabbspolning. Dessutom jämför vi oss med andra och deras framgångar, fast vi kanske inte vill. Men hur ska vi egentligen veta vad vi vill? Och hur ska vi mitt i det höga tempot finna tiden som krävs för att komma till insikt?

I Ditt briljanta jag vägleder Carl Lindeborg oss mot vår innersta sanning och potential. Genom sju ständigt aktuella element lär vi oss att hitta balansen i tillvaron, förverkliga fler av våra drömmar och skapa ett rikare liv. Detta är en strålande handbok för den som vill utvecklas personligen och därmed följa med i sin tid. Sanna Ehdin, PhD och författare till "Sluta kämpa börja leva" Carl Lindeborg är civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm och har en bakgrund som managementkonsult vid McKinsey & Co. Han är certifierad NLP Master Practitioner och personlig tränare, samt även utbildad inom stresshantering, kommunikation och gruppdynamik. Carl har varit Affärsvärldens krönikör inom personligt ledarskap, skrivit i tidningen Leva och varit programledare på ZenTV. Han är även medförfattare till Stora Hälsoboken. Som föreläsare och coach anlitas Carl Lindeborg av företag och organisationer, för allt från korta inspirationsinjektioner till längre fördjupningskurser. Han har även gästföreläst vid Harvard Business School.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Carl Lindeborg

Recensioner i media

Ditt briljanta jag hjälper oss att se in i oss själva, och inspirerar oss att följa våra hjärtan. /Yannick Tregaro, friidrottstränare och författare till "Hopp och kärlek"

Detta är en strålande handbok för den som vill utvecklas personligen och därmed följa med i sin tid. /Sanna Ehdin, PhD och författare till "Sluta kämpa börja leva"

Övrig information

Carl Lindeborg är civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm och har en bakgrund som managementkonsult vid McKinsey & Co. Han är certifierad NLP Master Practitioner och personlig tränare, samt även utbildad inom stresshantering, kommunikation och gruppdynamik.
Carl har varit Affärsvärldens krönikör inom personligt ledarskap, skrivit i tidningen Leva och varit programledare på ZenTV. Han är även medförfattare till Stora Hälsoboken.
Som föreläsare och coach anlitas Carl Lindeborg av företag och organisationer, för allt från korta inspirationsinjektioner till längre fördjupningskurser. Han har även gästföreläst vid Harvard Business School.