Extrem - Min självbiografi (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
1
Antal sidor
319
Utgivningsdatum
2012-11-08
Upplaga
1
Förlag
BTM Books
Översättare
Anna Troberg
Originaltitel
Sharon Osbourne: Extreme - My Autobiography
Dimensioner
178 x 110 x 20 mm
Vikt
220 g
SAB
Lz Osbourne, Sharon
ISBN
9789185651207
Extrem - Min självbiografi (pocket)

Extrem - Min självbiografi

(5 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket Svenska, 2012-11-08

Slutsåld

Den målmedvetna affärskvinnan, den kärleksfulla hustrun och modern, den prisbelönta producenten och den drivande kraften bakom Ozzy Osbourne. I boken berättar hon med egna ord sanningen om familjens märkliga och i allra högsta grad underhållande livsstil. Detta är verkligheten bakom alla rubriker från tidningsomslag världen över. Från fattig flicka till stormrik - Sharon Osbourne lever i dag ett liv som är ljusår från barndomen i södra London. Sharon säger själv att hon levt femtio liv på femtio år. Vi får ta del av öppenhjärtiga berättelser om livet på turne, om vänner som dött och hur hon bekämpade sin bröstcancer.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Extrem - Min självbiografi. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Alldeles för lång....
  Lotta, 20 november 2016

  Är allt detta sant så skulle de inte vara ihop i dag. Eller var det pengarna hon var ute efter. Och han var ett svin som borde ha suttit i fängelse på livstid.

 2. Spännamde kvinna.
  bonadea, 2 april 2016

  Sharon Ostourne har skrivit en ärlig och äkta självbiografi och som läsare får man en inblick hur hennes liv har sett ut och vad som har format henne till den hon är idag. Hon är en otrolig kvinna och det är hon som har gjort Ozzy till den stora stjärna och kändis.
  Jag är ingen fan av Ostbourne familjen men jag tycker det är intressan att läsa om spännande livsöden , och Sharons liv är ett stort äventyt ftån början till nu.
  Stark 3 i betyg

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Sharon Osbourne