Höj din självkänsla med kognitiv beteendeterapi (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
333
Utgivningsdatum
2007-01-01
Förlag
Viva
Översättare
Margareta Torfgård Hallgren
Originalspråk
Engelska
Originaltitel
Overcoming low self-esteem
Medarbetare
Destrito, byrå (form)
Dimensioner
210 x 160 x 26 mm
Vikt
640 g
SAB
Dokb,Vlbdö
ISBN
9789185675036

Höj din självkänsla med kognitiv beteendeterapi

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2007-01-01

Slutsåld

Känslan av att inte duga eller räcka till kan förmörka tillvaron. Med hjälp av ett komplett självhjälpsprogram i Höj din självkänsla med kognitiv beteendeterapi kan man istället lära sig att njuta av livet och tänka mer positivt. Låg självkänsla är ett lika vanligt som plågsamt problem. Vi jämför oss med andra, vi vill kunna mer, hinna mer, vara bättre och hela tiden erfar vi en känsla av att inte duga. Dessa tankar kan bidra till en negativ spiral, hindra oss från att ta tillvara våra möjligheter och att leva livet fullt ut. Höj din självkänsla med kognitiv beteendeterapi förklarar vad låg självkänsla är och innehåller ett komplett självhjälpsprogram. Steg för steg presenteras metoder för att bryta negativa tankemönster och ersätta dem med ett tillåtande, accepterande förhållningssätt. Låg självkänsla påverkar livets alla delar, i familjen, på arbetet och socialt. Resultatet av ett aktivt arbete med övningarna i denna bok kan vara en mer balanserad självbild och en växande självrespekt. Åsa Nilsonne, författare, psykiater och psykoterapeut har skrivit bokens svenska förord.Melanie Fennell leder utbildningen i kognitiv beteendeterapi vid Oxford Cognitive Therapy Centre i samarbete med universitetet i Oxford, där hon också är forskare. Hon är en av Englands främsta experter på kognitiv beteende- terapi vid sviktande självkänsla.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Höj din självkänsla med kognitiv beteendeterapi. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Köp in nya!! :)
    Julia , 23 juni 2021

    Den är jättebra. Fick låna den på bibblan för att den är slut hör. Bokus borde köpa in boken igen!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Melanie Fennell

Övrig information

Höj din självkänsla med kognitiv beteendeterapi förklarar vad låg självkänsla är och innehåller ett komplett självhjälpsprogram. Steg för steg presenteras metoder för att bryta negativa tankemönster och ersätta dem med ett tillåtande, accepterande förhållningssätt. Låg självkänsla påverkar livets alla delar, i familjen, på arbetet och socialt. Resultatet av ett aktivt arbete med övningarna i denna bok kan vara en mer balanserad självbild och en växande självrespekt. Åsa Nilsonne, författare, psykiater och psykoterapeut har skrivit bokens svenska förord.