Din guide till ett bättre sexliv (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
143
Utgivningsdatum
2007-05-01
Förlag
Xstory
Översättare
Samuel Paulsson
Originaltitel
The Good Sex Guide
Dimensioner
185 x 160 x 17 mm
Vikt
400 g
SAB
Vnd
ISBN
9789185683000
Din guide till ett bättre sexliv (inbunden)

Din guide till ett bättre sexliv

Inbunden Svenska, 2007-05-01
101
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Nästan alla vuxna människor drömmer om ett underbart sexliv, men för många förblir det också bara en dröm. Att hålla glöden vid liv under flera år tillsammans eller att känna sig passionerad mitt i vardagen är inte alltid det lättaste.
Den här boken erbjuder råd och hjälp på vägen för att kärleken och lusten ska växa sig stark och livskraftig. Det handlar om både praktiska tips i sängen och grundläggande förutsättningar för ett bra förhållande.
Din guide till ett bättre sexliv är den ultimata läsningen för honom, för henne och för er båda helt enkelt den bästa bok som man kan ha på nattduksbordet.

Paula Hall är psykoterapeut med relations- och sexualfrågor som specialitet. Hon är en av Storbritanniens främsta experter inom området och bidrar ofta med råd i såväl dagstidningar som veckopress och månadsmagasin. Hall står även bakom BBC:s webbsida om förhållanden och sex.

Julian Slowinski är psykolog och arbetar bland annat med rådgivning åt par vid sin mottagning i Philadelphia i USA. Han har även mångårig erfarenhet som föreläsare om sex och relationer samt har också publicerat ett flertal artiklar på ämnet.

Ur förordet:
Sex har möjligheten att vara en mycket angenäm upplevelse. I det finns inte bara lockelsen av fysisk tillfredsställelse och sensuell njutning, utan också ett unikt sätt för två människor att komma samman och förenas till ett. Många par betraktar sex som det mest intima uttrycket för deras kärlek för varandra. Det är den akt som gör deras förhållande speciellt och säreget.
Detta betyder dock inte att man vet hur man ska älska någon, bara för att man är förälskad. Ett bra sexliv, som tillfredsställer båda parter, kräver att man lägger ner tid, möda och framför allt engagemang. Man förbinder sig att vara kärleksfull, öppen och äventyrlig.
Den här boken har skrivits för att hjälpa dig och din partner att njuta av bättre sex, och inte bara för stunden utan under resten av era liv tillsammans.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Din guide till ett bättre sexliv
  2. +
  3. Astrosex : stjärnornas guide till ditt sexliv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Astrosex : stjärnornas guide till ditt sexliv av Sarah Bartlett (häftad).

Köp båda 2 för 353 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Din guide till ett bättre sexliv