Orgasmera mera - vägar till kvinnlig njutning (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
415
Utgivningsdatum
2007-05-01
Upplaga
1
Förlag
Xstory
Dimensioner
235 x 176 x 32 mm
Vikt
770 g
SAB
Vnda
ISBN
9789185683017
Orgasmera mera - vägar till kvinnlig njutning (inbunden)

Orgasmera mera - vägar till kvinnlig njutning

(10 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2007-05-01
279
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Orgasmera mera - vägar till kvinnlig njutning Kan levereras innan julafton
Orgasmera mera Vägar till kvinnlig njutning är en bok för kvinnor som vill förstå sig på sin egen kropp bättre och nå fram till en starkare lustupplevelse. Många kvinnor i dag lider av såväl bristande kroppsuppfattning som dålig självkänsla, och enligt färska studier har var femte kvinna aldrig upplevt orgasm vid samlag. I tider av utseendefixering och prestationsångest, erbjuder Orgasmera mera inte bara en motbild utan också en kunskapsrik vägledning till ett hälsosammare och mer glädjefyllt förhållande till den egna kroppen och sexualiteten.
Orgasmera mera ger en helt ny syn på kvinnans möjligheter att nå sexuell njutning. Det här är en bok som gör upp med gamla missuppfattningar och fördomar och som pekar ut möjliga vägar för den som vill bli vän med sin kropp och få den att fungera bättre i ett sexuellt samspel. Ingen människa är den andra riktigt lik, och det gäller inte minst den sexuella lusten. Här ges förklaringar till varför vi fungerar som vi gör, och råd om hur vi lättast tillfredsställer våra behov. Vi får inte bara möjligheten att acceptera dem vi är, utan också chansen att utveckla hela vår kapacitet att njuta.
Orgasmera mera innehåller en mängd praktiska tips men också råd om hur man får en parrelation att fungera. Den vänder sig därmed även till män, som här har mycket att lära om sin egen roll och om kvinnan som sexuell varelse. Det är svårt att tänka sig en mer lustfylld lärobok för män och kvinnor; därtill baserar den sig på en så djup förtrogenhet med ämnet att den länge kommer att tjäna som en vägvisare för dem som vill kunna älska helt och fullt.

Ylva Franzén är sedan länge etablerad som erotikpedagog och driver butiken Afrodites Apotek på Katarina Bangata i Stockholm. Hon har i mer än tio års tid hållit kurser för såväl män som kvinnor om kvinnlig njutning och väglett många kvinnor till ett bättre sexliv.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Orgasmera mera - vägar till kvinnlig njutning
 2. +
 3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 508 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Orgasmera mera - vägar till kvinnlig njutning. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Uppfriskande tankar
  Ittna, 3 mars 2022

  Nyttig läsning för alla vuxna. Förändrad tänk på vad ett sexliv handlar om och dess betydelse för människans välmående. Det tidigare gällande sätt att allt är bra när mannen har fått sitt medan kvinnan har fått nöja sig med det som hon råkade få sätts på skam. Nog så tydlig tabell där man räknar hur mycket tid vuxna använder för olika aktiviteter under en vecka så som arbete, läxläsning med barn, hushållssysslor, surfande och sexliv. Sexualupplysning för vuxna.

 2. Supernyttig
  Tina Hallberg, 15 september 2020

  Alla, både killar, tjejer, män o kvinnor borde läsa denna bok för mer förståelse kring hur vi kvinnor fungerar i jämförelse med män....förståelsen gynnar oss alla i längden till ett bättre o lyckligare sexliv

 3. Skriven med ett genuint uppsåt att bidra!
  Thomas Sonefors (Göteborg), 13 november 2017

  Orgasmera mera gav mycket bra information och den borde finnas med på listan över böcker som faktiskt gör skillnad både för män och kvinnor. Att älska är något som många tar för givet skall bara fungera och det inte gör det så går man vidare...

  här finns kunskapen att bygga orgasmer och kärlek på... intimitet och sexuell njutning... alla tjänar på kunskap! Här finns det sådan! Köp den! Dela den mellan partners och ni som är singlar (speciellt män) läs den grundligt så att ni kan fånga er en riktig stor fångst när det är dags.

 4. Både män och kvinnor och hen borde läsa denna bok

  En välkommen bok som borde finnas i var människas hem. Sprängfylld med tips både för den som vill utforska sig själv men även med råd för par och ang. hur man tillfredsställer en kvinna. Tar upp allt från hur viktigt det är att kommunicera/prata om sex, till hur viktigt det är att visualisera sig som en erotisk varelse(som orgasmerar). Jag har gett den till mina tonårsdöttrar och tror att det kommer att bli en väldigt viktig bok i deras framtida liv.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Ylva Franzén

 • Klittra mera

  Ylva Franzén

  Boken är fylld med tips för ökad sexuell njutning och klitorisstimulans, både för enskilda och par. Boken avslutas med Ylvas rekommendationer kring sexhjälpmedel.

 • Orgasmera mera

  Ylva Franzén

  Orgasmera mera visar vägen till den kvinnliga orgasmen genom att avfärda myter och ge både kvinnor och män praktiska tips för att kvinnan ska få ett rikare sexliv. Ylva Franzén täcker in alla områden - från kvinnans anatomi till kärleksdrycker til...