Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (2.3 MB)
Enheter
Lämpar sig ej för läsning på små skärmar, t ex mobiltelefoner.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2008-01-01
Förlag
Xstory
ISBN
9789185683215
69 sexiga tips (e-bok)

69 sexiga tips (e-bok)

E-bok, Svenska, 2008-01-01
53
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Det ska börja pirra när du läser den här boken! Tipsen är till för att göra dig rusig och lustfylld. Det är här du får idéerna som ger din erotiska upplevelse en extra guldkant, som får det att gnistra, spraka och kanske blixtra - helt enkelt en äkta sexkick!

Tipsen i den här boken passar alla, oavsett sexuell läggning, och även om det ibland står han/hon så kan man givetvis vara ett samkönat par. Gör som det passar er!

Ha boken bredvid sängen, eller i resväskan när du är på väg någonstans. Du vet aldrig när du kan behöva en extra dos stimulans.

Kom ihåg att ett tillfredsställande sexliv är bra för dig! Du blir gladare, mer avslappnad, friskare och sist men inte minst snyggare (jodå, det ÄR sant att sexuell lycka slätar ut din hud - en bra orgasm om dagen får dig att känna dig yngre). Ta för dig, intressera dig för dig själv och din partner - och njut!

KATERINA JANOUCH har sedan lång tid en spalt i Expressen där hon svarar på frågor om sex och samlevnad. Hon är också författare till flera böcker inom ämnet, bland andra Orgasmboken (Forum, 2003, 2006) och Relationer & sex (Forum, 2006).
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om 69 sexiga tips