Emmanuelle (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
269
Utgivningsdatum
2009-08-14
Upplaga
1
Förlag
Xstory
Översättare
Katja Birman
Dimensioner
210 x 140 x 22 mm
Vikt
420 g
SAB
Hce
ISBN
9789185683277
Emmanuelle (inbunden)

Emmanuelle

(2 röster)
Inbunden,  Svenska, 2009-08-14

Slutsåld

I utlandskolonin i Bangkok blommar sensualiteten inom och utom äktenskapen, mellan vänner, väninnor, vita och lokalbefolkning i en lyxmiljö av klubbar, barer, swimmingpooler och välbärgade hem.
Jean, Emmanuelles make, har lärt henne kärlekens fröjder och i den nya miljön förstår den unga fransyskan att utnyttja sin specialbegåvning för kärlekens konst. Det börjar redan i flygplanet på väg till Bangkok. Det fortsätter i hennes lekar med väninnorna i poolen och fullbordas när hon träffar italienaren Mario - en expert i ämnet.
Han förleder henne med sin erotiska njutningsfilosofi, som de tillsammans omsätter i handling under en nattlig promenad till hemlighetsfulla kärleksnästen, opiumhålor och fallostempel.

Emmanuelle är en öppenhjärtig bekännelse och en frigjord erotisk berättelse där balansgången mellan förtryck och lust resulterar i en intensiv och gränsöverskridande resa in i det exotiska. Emmanuelle kom ut första gången 1959 och ligger till grund för en av de allra mest framgångsrika erotiska filmer som gjorts.

EMMANUELLE ARSAN är pseudonym för makarna Marayat och Louis Rollet-Andriane. Till en början sades den enbart vara skriven av Marayat, därför att hon ville skydda sin mans identitet eftersom han var diplomat.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Emmanuelle Arsan