Syndigt : erotiska noveller (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
115
Utgivningsdatum
2012-08-28
Upplaga
1
Förlag
Xstory
Medarbetare
Lindblad, Niklas (form)
Dimensioner
216 x 137 x 11 mm
Vikt
246 g
SAB
Hc
ISBN
9789185683536
Syndigt : erotiska noveller (inbunden)

Syndigt : erotiska noveller

(10 röster)
Inbunden Svenska, 2012-08-28

Slutsåld

Med sina fyra novellsamlingar Lust, Passion, Begär och Åtrå (Xstory, 2007-2010) och den mer självbiografiska Clara Jonssons dagbok (Xstory, 2010) etablerade sig pseudonymen Clara Jonsson som Sveriges mest populära och bäst säljande erotiska författare. Sinnligt, kvinnligt, ångande och alltid frispråkigt, skildrar hon i sina böcker den samtida människans sexualitet.
Nu återkommer Clara med en ny, efterlängtad samling erotiska berättelser med titeln Syndigt, den första delen i en planerad trilogi. Med sin djupa förtrogenhet med sexualitetens alla vägar och lustens alla former, berättar Clara här om spännande erotiska möten och upphetsande äventyr på gränsen till det förbjudna. I dessa noveller släpps alla hämningar och begäret får fritt utlopp.
Syndigt är nyskriven svensk erotik av en kvinna för kvinnor. Det är heta, intima samtidsskildringar och eggande fantasier. Det är lustfylld läsning för dem som vågar ge sig hän och vill finna nya vägar till njutning.

CLARA JONSSON är pseudonym för en känd svensk författarinna. Hennes erotiska novellsamlingar har fått mycket uppmärksamhet och nått en stor publik.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Clara Jonsson

Bloggat om Syndigt : erotiska noveller